Uitreiking Nationale Meeting Awards maakt locatiedeal voor twee jaarDe komende twee jaar vindt het evenement waarop de Nationale Meeting Awards worden uitgereikt plaats in Novotel Amsterdam Schiphol Airport, om te beginnen op 16 maart 2020. Deze algemene, onafhankelijke prijs voor de beste meeting- en eventlocatie wordt jaarlijks toegekend in vijf categorieën door brancheplatform CLC-VECTA.

Floris Licht, GM van het hotel: “De Nationale Meeting Awards zijn een mooi initiatief. Het maakt heel veel enthousiasme in je team los en biedt tegelijkertijd een kritische blik op je onderneming. De uitreiking zelf is een ideale gelegenheid om mensen met elkaar in contact te brengen. Wij kijken er enorm naar uit om het kennisevent te mogen hosten.”

CLC-VECTA-directeur Riemer Rijpkema: “Naast het feit dat Novotel Amsterdam Schiphol Airport een prachtig hotel is, willen Floris en zijn team graag actief meedenken over een goede invulling van het kennisevent. Het thema duurzaam ondernemerschap zal in 2020 centraal staan, met keynote en subsessies in het teken van duurzame businessmodellen en hoe je storytelling kunt inzetten voor het vermarkten hiervan. Het uiteindelijke doel is om de Nationale Meeting Awards gezamenlijk naar een hoger niveau te tillen.”Over de Nationale Meeting Award
De Nationale Meeting Awards worden uitgereikt aan de beste meeting- en eventlocaties in Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap en zich continu blijven verbeteren. De prijs is een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers en CLC-VECTA. Daarnaast is Mystery Review dit jaar preferred supplier van de awards.

Deelname aan de Nationale Meeting Awards is gratis. De winnaar wordt per categorie bepaald met de hoogste totaalscore die wordt behaald in drie rondes:

-    Tien nominaties op voordracht van geselecteerde branche-experts en tien nominaties op basis van gastervaring en ervaring van boekers;
-    Kwaliteitsmeting website, mystery call en aanvraag van offerte van locaties uit de top 20 per categorie;
-    Locatiebezoek top 10 per categorie.

Op 16 maart 2020 worden tijdens het feestelijke kennisevent de nummers 1 tot en met 3 bekend gemaakt door de jury en per categorie de awards uitgereikt aan de vijf beste meeting- en eventlocaties van dit jaar.

www.nationalemeetingaward.nlAuteur: Nationale Meeting Award

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement