HvA en Mollie kiezen voor event registratiesoftware van Momice



Scale-up ontzorgt event-professionals met slimme software

De Hogeschool van Amsterdam en tech scale-up Mollie kiezen voor de event-software van Momice. Dat maakt de Amsterdamse scale-up bekend, die bedrijven helpt om de eventregistratie en eventcommunicatie te automatiseren. Hierdoor wil het bedrijf de communicatie rondom events uniformer en efficiënter laten verlopen, zodat events nog professioneler en effectiever worden.

Eventorganisatie naar hoger niveau tillen

Rutger Bremer, oprichter en CEO van Momice: “Momice is geboren vanuit een frustratie. Als eventmanager miste ik software waarmee ik de registratie en communicatie van mijn events zelf kon beheren. Daarom hebben we Momice opgericht: software waarmee eventmanagers gemakkelijk de registratie automatiseren, event website maken, mailings versturen en feedback meten. Ook de ticketverkoop van events gaat gemakkelijk met onze software.”

Het bedrijf organiseert daarbij regelmatig zelf events, zoals de reeks Connecting the Dots. “Events kunnen een waardevolle bijdrage leveren aan de groeiambities van bedrijven, maar worden door de marketing-collega’s nog niet altijd als zodanig herkend. Met onze events informeren we eventprofessionals op het gebied van event-ROI, strategie en relatiemanagement. Zo hopen we events naar een nog hoger niveau te tillen.”

HvA en Mollie kiezen voor Momice

Tamara Oudwater, product-marketing en eventmanager bij Mollie: “Zoals art-directors gebruik maken van Photoshop of Illustrator, zo gebruiken wij Momice. De software bespaart ons niet alleen veel tijd, maar zorgt er ook voor dat onze event uitnodigingen en -websites er verzorgd uitzien. Dankzij Momice komen er meer bezoekers op onze events, want het aanmelden en registreren van genodigden is hierdoor overzichtelijker en gemakkelijker.”

Ook de Hogeschool van Amsterdam kiest voor de software van Momice en gebruikt de software onder meer voor interne events, zoals de opening van het Hogeschooljaar en externe events, zoals het decanensymposium. Inmiddels maken meer dan 800 event-professionals gebruik van de event registratiesoftware. Dit jaar verwacht het bedrijf betrokken te zijn bij de communicatie en registratie van meer dan 2500 events.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement