Nationale Meeting Award-experts aan het woord: Marianne Dijkshoorn en Carla van den BergIn 2020 worden alweer voor de vijfde keer de Nationale Meeting Awards uitgereikt binnen vijf verschillende categorieën. Nieuw voor deze editie is dat tien locaties worden genomineerd op basis van voordracht door geselecteerde experts uit de branche (aangewezen door de organisatie).

Elke expert mag per categorie maximaal vijf locaties aandragen. De rangschikking van de experts worden anoniem toegevoegd aan het scoremodel. De tien locaties met de meeste punten per categorie gaan door naar ronde 2. De overige tien locaties worden geselecteerd op basis van gastervaring en ervaring van boekers. De professionele markt van meeting- en eventplanners, management assistenten, organisatoren en deelnemers bepalen jaarlijks deze tweede top 10 per categorie. Voor de rangschikking wordt gebruik gemaakt van het scoremodel van reviewplatform MeetingReview. 

Marianne Dijkshoorn en Carla van den Berg zijn twee van de experts die hun favoriete locaties hebben gedeeld met de Nationale Meeting Award. Hun interviews lees je op de website van de Nationale Meeting Award.

 

Auteur: Nationale Meeting Award

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement