Koninklijke Joh. Enschedé introduceert eerste versie “MyEventNote”Op de Festivak (6 & 7 November, in de Brabanthallen in Den Bosch) introduceert het bedrijf de interactieve bankbiljetten die gezamenlijk met het bedrijf WijDoenDingen zijn ontwikkeld.

Koninklijke Joh. Enschedé heeft in samenwerking met WijDoenDingen interactieve bankbiljetten ontwikkeld, voor themaparken, festivals en andere organisatoren voor evenementen. Deze biljetten, de MyEventNotes, zijn voorzien van Augmented Reality waarmee elk biljet een extra dimensie krijgt. Bedrijven en organisatoren kunnen de biljetten als betaalmiddel in plaats van  munten gebruiken en tevens hun bezoekers een aandenken aan het evenement of bezoek aanbieden. “We zijn ruim een jaar bezig geweest met de voorbereidingen,” zegt Marcel Klok, Sales Director bij Koninklijke Joh. Enschedé. “We willen dat MyEventNote dezelfde kwaliteit en originaliteit heeft als de
bankbiljetten van vroeger, maar dan nu met de technologie van deze tijd. Augmented Reality is een unieke manier om je event, festival of speciale actie tot leven te laten komen.”

Voor themaparken, festivals, maar ook voor evenementen en speciale gelegenheden, biedt MyEventNote unieke mogelijkheden voor branding. Bijvoorbeeld voor musea om een bepaalde tentoonstelling extra te promoten of voor festivals die geen plastic muntjes meer willen uitgeven. Voorbeelden hiervan zijn te zien op www.myeventnote.com

Koninklijke Joh. Enschedé is dé specialist op het gebied van het ontwerp en productie van hoogwaardige bankbiljetten. In samenwerking met het bedrijf WijDoenDingen, bureau voor interactieve media, strategie & communicatie, heeft het bedrijf een oplossing ontwikkeld waarmee een bankbiljet met een app tot leven komt.

Naast een standaardversie “The One” en “The Half” voor kleinschalige evenementen, kan MyEventNote volledig gepersonaliseerd worden voor elke klant. Hiermee is MyEventNote niet alleen een betaal- en promotiemiddel, maar ook een verzamelobject. Wanneer MyEventNote als betaalmiddel wordt ingezet, zijn ATM-uitgiftekiosken beschikbaar. Deze zijn geschikt voor betaalpassen, contactloos en mobiel betalen.

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement