Arnhem en Het Nationale Park De Hoge Veluwe in Lonely Planet’s Best In Travel



Arnhem en Het Nationale Park De Hoge Veluwe: het zijn volgens reismagazine Lonely Planet bestemmingen die lezers in 2020 niet mogen missen. “Dat is natuurlijk hartstikke mooi”, reageert directeur Herre Dijkema van Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen. “Van de aandacht voor het gebied zal uiteindelijk de hele regio profiteren.”  

Lonely Planet adviseert haar lezers de historische binnenstad van Arnhem te bezoeken. Om vervolgens - per fiets - Het Nationale Park De Hoge Veluwe te ontdekken en een stop te maken bij het Kröller-Müller Museum. Verder adviseert het magazine de activiteiten rondom 75 Jaar Bevrijding bij te wonen.

Selectieprocedure
Bij de selectieprocedure van de ‘Best in Travel 2020’-locaties zijn uitsluitend de medewerkers van Lonely Planet betrokken geweest. Dijkema: “Wij hebben geen rol gespeeld bij de totstandkoming van de lijst. Deze was zelfs tot op het laatste moment strikt geheim. We zullen de komende tijd kijken hoe we - samen met onze partners – de hele regio van de aandacht mee kunnen laten profiteren.”

In de jaarlijkse uitgave van Lonely Planet’s ‘Best in Travel 2020’ wordt Nederland als zevende plek in de top 10 beste wereldwijde bestemmingen genoemd, met Arnhem en Het Nationale Park De Hoge Veluwe als locaties om te bezoeken.  

Fotocredits: Jurjen Drenth i.s.m Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement