Boutique Hotel Sir Franklin geopend in Middelburg



Dit najaar opende Boutique Hotel Sir Franklin haar deuren in de oude binnenstad van Middelburg. Dit spraakmakende hotel biedt 14 unieke suites en de eerste cocktailbar van Zeeland. Al eerder werd de bijbehorende Brasserie Sir Franklin gelanceerd waar klassieke wereldgerechten met Zeeuwse invloeden worden geserveerd. Boutique Hotel Sir Franklin creëert een ontmoetingsplek in Zeeland waar hotelgasten, bezoekers en locals samen komen en kunnen genieten van een internationale allure met een lokale touch. Een venue waar gasten genieten van een unieke hospitality ervaring en herinneringen maken die bijblijven. Tijden de koude wintermaand worden de gasten verwend met een Sir Franklin December Arrangement.

Dream @ Boutique Hotel Sir Franklin
Boutique Hotel Sir Franklin beschikt over 14 verschillende luxueuze suites. Mede-eigenaresse Juliette Peters ontwierp oogstrelende kamers waarin authentieke elementen, eigenzinnige details en eigentijdse producten zijn gemixt tot een eclectisch design. In het interieur werden mooie stoffen, weelderig behang met florale prints en rijke kleuren toegepast. De kamers beschikken over comfortabele boxspringbedden van Auping met fris wit linnen. De open badkamers hebben ruime regendouches met heerlijk geurende doucheproducten. De XL suites zijn voorzien van extra grote badkamers met ligbad. Tevens zijn er speciale kamers geschikt voor families of groepen.

Feesten & partijen
Sir Franklin is te reserveren voor meetings, partijen, events en cocktailworkshops, desgewenst in combinatie met een diner en overnachting. Sir Franklin biedt business arrangementen en organiseert onvergetelijke bedrijfsfeesten. Daarnaast biedt het een prachtige locatie voor het vieren van jubilea.

Taste @ Brasserie Sir Franklin
Bij Brasserie Sir Franklin staat de smaak centraal. Onder leiding van chef Nick van Eijk worden klassieke wereldgerechten geserveerd met een lokale touch. In de keuken met de Josper grill wordt vol passie gewerkt met verse streek- en seizoensproducten en ook in de bar zijn lokale leveranciers betrokken. Brasserie Sir Franklin laat zien en vooral proeven wat voor moois en lekkers Zeeland te bieden heeft op het gebied van vlees, vis en vega.

Ook voor de (snelle) zakelijke lunch kunnen gasten uitstekend bij Brasserie Sir Franklin terecht. Op de kaart staat een smakelijk 12 uurtje met keuze uit vlees, vis of vega voor 12 euro.

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement