Grote opkomst voor het Kimpton evenement in Kimpton De Witt Amsterdam



Tijdens het op woensdagavond, 9 oktober jl. georganiseerde Client Event van Kimpton Hotels & Restaurant zijn wederom een groot aantal, meeting-  & incentive planners, corporate boekers en touroperators geinformeerd over de laatste ontwikkelingen binnen deze unieke boutique hotelketen die oorspronkelijk alleen in Amerika Hotels & Restaurants had. De avond, inclusief workshop, Barista Masterclass, Cocktail shaking en walking diner vond plaats in het Kimpton De Witt Amsterdam, destijds het eerste Kimpton hotel in Europa!

Vanuit Amerika waren Elliot Martinez, City Director of International Sales New York, en Christine McAree Director Int Sales Mid Atlantic & South overgekomen om dit evenement bij te wonen en de gasten persoonlijk te informeren over de laatste noviteiten van bestaande en nieuwe hotels binnen het Kimpton portfolio. 

Ook het recent geopende Kimpton Fitzroy, London en Kimpton Charlotte Square in Edinburgh werden vertegenwoordigd door hun lokale sales managers. Voor beide lokaties was veel belangstelling. Onveranderd en door de gasten zeer gewaardeerd zijn de “Kimpton signatures”, de USP’s. Denk aan een gratis wijn uurtje elke dag om 5 uur in elk Kimpton Hotel, gratis yogamatjes in elke hotelkamer, gratis fietsen beschikbaar in vrijwel elk hotel, om er een aantal te noemen. 

Op deze avond werd er ook kennisgemaakt met het deels vernieuwde, Kimpton De Witt Amsterdam. Voor geïnteresseerden werden er ook rondleidingen door het hotel gedaan. Er volgden unaniem zeer positieve reacties op de nieuwe look en feel van het hotel maar ook de service, de luxe hapjes en de het algehele sfeerbeeld werd zeer gewaardeerd.

Aan het eind van de avond gingen zeven gelukkige winnaars naar huis met een prachtige voucher voor overnachtingen in diverse Kimpton Hotels in de USA, UK en Amsterdam. “We kijken terug op een zeer geslaagde avond en zijn onze relaties in de Benelux dankbaar voor hun loyaliteit. Wij komen volgende jaar zeker terug", aldus een zeer tevreden Elliot Martinez.  

www.kimptonhotels.com
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement