Event Park Amsterdam start met Hotelborrel HaarlemmermeerEvent Park Amsterdam, het Convention Bureau van regio Haarlemmermeer, organiseert op 25 oktober a.s. de eerste Hotelborrel Haarlemmermeer.

Met dit nieuwe initiatief wil Event Park Amsterdam de brede MICE-sector uit de regio Haarlemmermeer bij elkaar brengen op een halfjaarlijkse borrel. MICE staat voor ‘meetings, incentives, conventions and exhibitons’, het betreft kortom elke organisatie die actief is in deze sector inclusief toeleveranciers. Het feest zal worden georganiseerd op wisselende locaties bij partners van Event Park Amsterdam. De toegang is gratis en partners van Event Park Amsterdam ontvangen het eerste drankje gratis. Onder begeleiding van de aanwezig DJ kunnen op elke Hotelborrel Haarlemmermeer de voetjes van de vloer.

Floris Licht, voorzitter van Convention Bureau Event Park Amsterdam: “De MICE-business in onze regio is ‘booming’. Wij zochten een nieuwe formule om de onderlinge betrokkenheid te vergroten. Deze eerste editie biedt onze partner Claus Park Collection de ontvangst, een welkomstdrankje en de DJ aan.”

Wie, wat, waar?

-    Organisator: Event Park Amsterdam, het Convention Bureau van regio Haarlemmermeer
-    Event: Hotelborrel Haarlemmermeer
-    Datum: Vrijdag 25 oktober 2019: 17.00-21.00 uur
-    Locatie: Papa’s Beach House, IJweg 961, Hoofddorp
-    Aanmelden: via info@eventparkamsterdam.nl
 
Algemene voorwaarden | privacy statement