Conferentiecentrum Bovendonk vernieuwt UythofzaalConferentiecentrum Bovendonk vernieuwt Uythofzaal

Conferentiecentrum Bovendonk maakte in 2018 bekend te starten met een grondige renovatie, welke in een periode van 7 jaar gerealiseerd zal worden. De renovatie, waarbij de 18 zalen, de 72 hotelkamers en het pand worden gemoderniseerd is met de renovatie van de Uythofzaal voortvarend van start gegaan.

De Uythofzaal (voorheen Uithofzaal) refereert, net als de andere zaalnamen, aan de lange historie van deze locatie die teruggaat tot 1282. Uythof Bovendonk was destijds het buitenverblijf van de Bisschop van Antwerpen. Nu dient de Uythofzaal als toevluchtsoord voor bedrijven en trainingsbureau ’s die op zoek zijn naar een bijzondere locatie voor een training, bijeenkomst of congres.

Manager Tim Berendsen: “ We zien een trend dat inkomende aanvragen groter van omvang zijn, de kleinere gezelschappen kiezen eerder voor een meeting dichtbij of op eigen locatie. Met de renovatie van de Uythofzaal spelen we in op deze trend”.

De Uythofzaal
De Uythofzaal is bijna verdubbeld in vloeroppervlakte door de opoffering van een kleine vergaderzaal en een naastliggende opslagruimte. “Met de 150 m2 die de zaal nu telt kunnen groepen tot 120 personen makkelijk plaatsnemen in deze zaal. Met 5 zalen met een capaciteit tussen de 20-40 personen op dezelfde gang gelegen kan de Uythofzaal prima dienen als plenaire zaal voor kleine congressen en conferenties”, aldus Tim Berendsen.

Bekijk de sfeerimpressie van de zaal:
https://youtu.be/2OXhH_Z6Ho4

Informatie over de auteur

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk | Marketeer | 0165507550 | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Hofstraat 8
4741 AK
Hoeven
Nederland

Content van deze auteur

Nieuwe directeur voor Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk
Conferentiecentrum Bovendonk vernieuwt Uythofzaal
Bovendonk: Authentieke parel van Cuypers
5 Redenen om eens voor een vergaderlocatie in Noord-Brabant te kiezen
Een zonnige toekomst voor Conferentiecentrum Bovendonk
Algemene voorwaarden | privacy statement