Nieuw inspiratie-event voor de eventbranche: iVENT 2020Op 22 en 23 april 2020 is Autotron Rosmalen 'the place to be' voor iedereen die werkzaam is in de eventbranche. Dan vindt de eerste editie van iVENT plaats, een vakbeurs die als het aan initiatiefnemers Jurgen Pietersen en Bas de Bruin van Box Events ligt vooral wil inspireren. 

Bezoekers die ertoe doen
'Laat zien wat je doet aan bezoekers die ertoe doen', dat is het motto van iVENT. Want hoewel het nieuwe event branchebreed wil inspireren, gaat Box Events vraag en aanbod doelgericht met elkaar in contact brengen. 'Dit doen we via Match & Meet, een innovatief en interactief systeem van onze registratiepartner Invitado,' legt Jurgen uit. 'Daarmee weet je zeker dat jouw deelname aan iVENT je waardevolle leads oplevert.'

Laagdrempelig en interactief
Die deelname wordt tijdens iVENT zo laagdrempelig mogelijk gehouden, óók als het om de prijs gaat. Het event richt zich niet alleen op organisaties die met een stand aanwezig willen zijn: ook zzp'ers en minder grote partijen krijgen uitgebreid de ruimte om zich te presenteren. Omdat het nieuwe event meer wil zijn dan een vakbeurs, worden alle deelnemers van harte uitgenodigd en gefaciliteerd om de interactie aan te gaan: om hun kennis en expertise te delen, tijdens kennissessies of door op de zeepkist (de 'Zap box') te klimmen. Of om aan netwerktafels direct in gesprek te gaan met geselecteerde bezoekers.

Brochure en website
'De deelnamemogelijkheden zijn legio,' vertelt Jurgen. 'Op ivent-live.nl lees je er meer over. Uiteraard is er ook een brochure beschikbaar, waarin alle deelnamemogelijkheden zijn opgenomen. 'Een mailtje aan ivent@boxevents.nl is voldoende om die te ontvangen,' aldus Jurgen.
Algemene voorwaarden | privacy statement