Bezoek 8 locaties in één dag met de Locatietour in WoerdenDe Locatietour gaat op 7 oktober 2019 naar Woerden. Meeting- en eventplanners kunnen gratis mee op de e-chopper en bezoeken verschillende locaties in de binnenstad, industrieterrein en buitengebied. 
Jouw volgende event in Woerden?
Ja, waarom niet? Als je een locatie zoekt voor je vergadering, congres, training of event in het midden van het land, dan zit Woerden misschien nog niet direct op je netvlies. ‘’Daar willen we met de Locatietour op 7 oktober verandering in brengen’’, aldus Anouk de Clercq van ondernemerscollectief Ontmoet Woerden. Woerden heeft eigenlijk alles wat praktisch van belang is voor veel zakelijke bijeenkomsten. Veel locaties liggen op loopafstand van het treinstation Woerden en ook met de auto is Woerden goed bereikbaar. Omdat Woerden nabij de uitvalswegen ligt, ben je snel op de plaats van bestemming.

Verrassend veelzijdig
De locaties die we 7 oktober 2019 bezoeken zijn verrassend veelzijdig. Van een middeleeuws kasteel, stadshotel, vergaderhuis en klooster in de binnenstad, tot inspiratie en creativiteit in gerestylde kantoorpanden op het onontdekte industrieterrein. Na de lunch pakken we de e-chopper voor een groene tour door de weilanden naar het buitengebied.

E-chopper hip & duurzaam
Op de e-chopper zit je gemakkelijk en ontspannen achter het stuur, zonder uitstoot van schadelijke uitlaatgassen of lawaai. ‘’En dus past dit vervoermiddel prima bij het Groene Hart, dat in dit geval een dubbele betekenis heeft’’, zo zegt duurzame Woerdense ondernemer Gert-Jan Stok.

Ontmoet Woerden
Het initiatief om de Locatietour naar Woerden te halen komt van het ondernemerscollectief Ontmoet Woerden. Zij benaderden Linda Kerkhoven van Linda op Locatie, die dit concept bedacht. Er zijn al verschillende locatietours door haar in de regio Utrecht georganiseerd, maar nog nooit in Woerden. We zijn er enorm trots op dat we samen met de deelnemende locatiepartners dit hebben kunnen organiseren. De locaties zijn zo verschillend dat ze geen directe concurrenten zijn, maar vooral elkaar willen helpen. Op het moment dat er een aanvraag komt bij een locatie en die is bijvoorbeeld al volgeboekt, dan verwijzen ze door naar het collectief zodat het event toch in Woerden kan plaatsvinden. 

Aanmelden
De Locatietour op maandag 7 oktober 2019 is een volledig verzorgde dag en gratis toegankelijk voor meeting- en eventplanners. Bekijk het programma op de eventwebsite en registreer online.

Informatie over de auteur

Linda Kerkhoven | | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Locatietour I Linda op Locatie | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Postbus
3500 AA
Utrecht
Nederland

Content van deze auteur

Locatietour Utrecht stad: Geen Blue Monday in Utrecht
Locatietour Woerden: Touren door het Groene Hart
Bezoek 8 locaties in één dag met de Locatietour in Woerden
24Carlton Experience Tour: Hotels met een uniek concept
Achtste Locatietour door Amersfoort: Divers aanbod in middeleeuwse sferen
Bezoek 10 locaties in één dag met de Locatietour in Amersfoort
Locatietour Utrecht Stad: Van overnachten met uitzicht tot brainstormen in een pakhuis
Kick-off Locatietour 2019 op de beurs EventSummit
Algemene voorwaarden | privacy statement