Event Park Amsterdam en Gemeente Haarlemmermeer in strategisch partnerschap



Event Park Amsterdam, het Convention Bureau van regio Haarlemmermeer, heeft Gemeente Haarlemmermeer als strategisch partner.

Floris Licht, voorzitter van Convention Bureau Event Park Amsterdam: “Als groep ondernemers uit de regio staken wij de koppen bij elkaar, omdat wij onze regio beter op de kaart wilden zetten, met als doel grotere meetings en events deze kant op te halen. Een particulier initiatief dat vrij uniek is, want normaliter voeren gemeenten dit soort werk zelf uit. We zijn in 2018 gestart met het opzetten van de stichting, het formeren van het bestuur en het opbouwen van ons partnernetwerk. Het strategisch partnerschap inclusief financiële deelname met de gemeente Haarlemmermeer zien wij als een duidelijke erkenning van wat er in korte tijd al is bereikt. Ook stelt hun bijdrage ons in staat om versneld uit te bouwen.”

Wethouder Marja Ruigrok van de Gemeente Haarlemmermeer, met in haar portfolio onder andere Economische zaken en innovatie: “Wij nemen als gemeente met veel plezier deel in Event Park Amsterdam, als één van de vele partners. Voor mij is essentieel dat het een initiatief is van de private sector. Als overheid moeten wij vooral een connector zijn. Vandaar deze samenwerking. Waar ik een ingang zie, promoot ik de regio en verwijs ik organisaties door naar Event Park Amsterdam waar alle mogelijkheden voor grote partijen samenkomen. Het is mooi dat bedrijven en particulieren ook actief aan promotie van Haarlemmermeer doen. Die ondernemerszin en samen optrekken, dat is typisch Haarlemmermeers vind ik. Event Park Amsterdam promoot niet alleen de regio als locatie voor grootschalige events en de hier gevestigde hospitality-industrie, maar vertelt ook de geschiedenis van onze gemeente, wat uiteindelijk als neveneffect ook zal leiden tot meer bezoeken en verblijven in het algemeen.”
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement