Festivak breidt uit met prachtige locaties voor corporate events Al 23 jaar is Festivak de toonaangevende vakbeurs op het gebied van grootschalige evenementen. Dat betekent niet dat het tweedaagse event alleen gericht is op festivalorganisaties - ondanks dat de naam dat misschien wel doet vermoeden. De  prachtige locaties die worden geëxposeerd zullen zeker in de smaak vallen bij organisaties van grootschalige meetings en congressen. 

Connecting the dots
Festivak is ooit begonnen als een congres in Maastricht. Nu is het een grootschalige tweedaagse vakbeurs in de Brabanthallen in Den Bosch, met toonaangevende sprekers uit de evenementenindustrie. Maar vergis je niet, want hoewel  Pinkpops eigen Jan Smeets één van de keynote sprekers is,  is dit slechts één van de vele elementen van Festivak. ’Connecting the dots’ is de slogan en dat wordt vrij letterlijk genomen. Verschillende elementen uit de industrie worden aan elkaar gekoppeld om een zo inclusief mogelijke vakbeurs neer te zetten. 

Festivak bestaat uit vier elementen: publieksevenementen, bedrijfsevenementen, Meetings, Incentives, Conferences and Exhibitions (MICE) sector en entertainment. Hierdoor is ‘’Festivak allang geen vakbeurs meer voor enkel grootschalige publieksevenementen’’, stelt Jill Oomen, Project Manager Festivak. Om dat ook op de beurs kenbaar te maken, zijn er exposanten die locaties presenteren en zijn er de nieuwe Netwerk Tours.

Exposanten: Van Brabanthallen tot Convention Bureau Gelderland
De Brabanthallen/ Libema zijn naast gastheer van Festivak, ook vertegenwoordigd met een eigen Viplounge. De Brabanthallen dienen tijdens de beurs als beurshal, maar zijn ook dus perfect geschikt  voor congressen en gelijksoortige events. Je zou daarom kunnen zeggen dat het tijdens Festivak zichzelf als veelzijdige locatie promoot.  

Daarnaast heeft het Convention Bureau Gelderland de handen ineen geslagen met een aantal Gelderlandse toplocaties. Convention Bureau Gelderland, Het Nederlands Openluchtmuseum, het Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers’ Zoo en Hotel Papendal delen een stand en laten hierin zien dat samenwerken ontzettend belangrijk is voor succes. De drie unieke en bijzondere locaties zijn individueel sterk in de organisatie van diverse (zakelijke) evenementen maar kunnen elkaar ook enorm versterken binnen de organisatie van een groot evenement waar beleving voorop staat. 

Netwerk Tours langs toplocaties
Dit jaar worden voor het eerst Netwerk Tours georganiseerd tijdens Festivak. Het werkt als een silent disco: je zet een koptelefoon op en schakelt  met de andere deelnemers naar dezelfde frequentie. Een groep van 20 personen loopt langs verschillende stands. Elke standhouder geeft een pitch die over de silent disco koptelefoon te horen is. Geen gedoe meer met slecht hoorbare sprekers en teveel ruis op de achtergrond. Tijdens deze locatietour wordt je langs een selectie van locaties geleid en heb je achteraf natuurlijk de kans om de exposanten te spreken. Wees er snel bij, want de tour wordt iedere dag voor een selecte groep gehouden. 

Meld je aan!
Dit is slechts een kleine greep uit het totaalaanbod van mooie locaties en activiteiten dat Festivak te bieden heeft aan de verschillende segmenten uit de evenementenindustrie. Registreer nu gratis en laat je als eventprofessional  6 en 7 november aanstaande onderdompelen in de wondere wereld van grootschalige evenementen om zowel  je kennis als je netwerk uit te breiden. 
Algemene voorwaarden | privacy statement