Nieuw in Amersfoort: Chiccio koffiebarVan der Valk Hotel Amersfoort-A1 heeft op 2 september de gloednieuwe koffiebar Chiccio geopend, in het recent verbouwde naastgelegen pand aan de Ruimtevaart in Amersfoort Calveen.

“Een koffiebar in een eigen hedendaagse stijl, met een barista erbij” zegt Marlijn van der Valk, die als general manager het concept naar Amersfoort haalde. “Met mooie machines en koffiebonen van over de hele wereld. Een prima locatie voor een ontspannen kop koffie of een zakelijke ontmoeting.”

Chiccio serveert naast koffie uit maar liefst vijf verschillende landen ook diverse soorten thee en huisgemaakte lekkernijen voor bij de koffie of als kleine lunch. Ook met de zakelijke reiziger is rekening gehouden, met de speciale ‘to-go’ producten.

Als ludieke openingsactie maken bezoekers kans op deelname aan een barista workhop. “Op 1 oktober, Nationale Koffiedag, trekken we zes gelukkige winnaars. Die gaan zelf ervaren wat er allemaal bij een perfecte kop koffie komt kijken” aldus Marlijn.

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 gaat flink uitbreiden. Het voormalige naastgelegen bedrijfspand wordt door middel van een grote glazen entree verbonden met het bestaande hotel. In dit nieuwe deel komen naast Chiccio onder meer vergaderzalen, een live cooking restaurant en een skybar. Uiteindelijk ontstaat de grootste congreslocatie van Amersfoort en omstreken.

Valk Vitaal
Ook het Valk Vitaal concept is nieuw in Amersfoort. Een concept waarbij alles gericht is op gezondheid en vitaliteit, met onder andere fitness, fysiotherapie en andere paramedische specialisten en faciliteiten op het gebied van gezondheid.
Algemene voorwaarden | privacy statement