Beleef de Waddeneilanden en ontdek écht bijzondere meetcentivesZand in de rand van je broekspijp, zon op je wangen. Duingras om je heen en vliegeraars op het strand. Kom naar de Waddeneilanden en ontdek een plek waar de natuur het tempo bepaalt.

Eilanders leven namelijk van, met en voor de natuur. In 2020 willen ze zelfs volledig zelfvoorzienend zijn. De prachtige eilanden - op slechts een uur rijden van Amsterdam - zijn dan ook de perfecte locatie voor events die niet alleen in het teken staan van fun en teambuilding, maar die anno 2019 ook oog hebben voor duurzaam bestaan.

Dus verruil op 10 en 11 oktober de pumps voor sandalen en ontdek de eilanden tijdens ons site event vol inspirerende activiteiten. Aanmelden doe je via www.meetinfriesland.nl/siteevent Mooiste bestemming volgens Lonely PLanet 

Het zijn ondernemende mensen, de eilanders. Circulair en duurzaam ondernemen zit diep in het DNA. Dat zie je wel aan hun LED-straatverlichting, eco-villa’s en originele keuken van lokale producten en zilte teelt. In alle vroegte jutten ze erop los om de stranden schoon te houden en hardrijders heb je er niet. De bewoners gaan zorgvuldig met hun eiland om. En geef ze eens ongelijk; de Waddeneilanden zijn uniek. Niet voor niets verkoos Lonely Planet ze tot een van de mooiste bestemmingen van Europa. 

Deze unieke omgeving leent zich dan ook uitstekend voor originele teambuilding en inspirerende heisessies. Zodra je op de boot stapt, laat je de snelheid van het vaste land achter je om in de wereld van Waddeneilanden te stappen. Nergens anders vind je zulke grote gebieden die droogvallen bij eb en onderdompelen bij vloed. Dit UNESCO Werelderfgoed is nooit hetzelfde, want met iedere maan verandert het landschap. 

Tijdens ons site event ontdek je wat de eilanden overdag én ’s nachts te bieden hebben. Want zelfs in het donker zijn de eilanden bijzonder. Op de Waddeneilanden is de stilte namelijk nog echt stil en is het donker nog echt donker. De Boschplaat op Terschelling onderstreept dat; het is een van de twee Nederlandse natuurgebieden waar het zo donker is dat het zich Dark Sky Park mag noemen. Dankzij de ondernemende geest van eilanders is er in het donker genoeg te beleven. Moedig elkaar aan bij het beklimmen van de vuurtoren, laat je inspireren door lokale folklore in de duinen, wandel mee met een sterrenkundige of ga wadlopen bij zonsopgang. Programma Meet in Friesland 
De Waddeneilanden bieden precies wat nodig is voor originele incentives, zakelijke bijeenkomsten en bijzondere overnachtingen. Om daar kennis mee te maken, heeft Meet in Friesland een uitgebreid programma samengesteld. 

Op 10 oktober stappen we in Harlingen om 09.00 uur op de boot naar Vlieland. Een voorovernachting is daarom mogelijk in WestCord WTC Hotel Leeuwarden. Eenmaal op het eiland doen we verschillende locaties aan die zich goed lenen voor zakelijke bijeenkomsten. Ook duiken we in duurzame projecten en hebben we genoeg actieve uurtjes op het strand. Daarna hoppen we op de Waddentaxi naar Terschelling, waar we duurzaam dineren en één van de twee Dark Sky Parken in Nederland bezoeken. Overnachten doen we in hotel WestCord Schylge. Op 11 oktober stap je om 17.00 uur weer op het vaste land in Harlingen, met een hoofd vol inspiratie en een telefoon vol nieuwe contacten. Aanmelden 
Voor dit site event hebben we een beperkt aantal plaatsen ter beschikking. Daarom bekijken we onze (voorlopige) aanmeldingen zorgvuldig. De dag is geheel verzorgd voor professionele eventplanners & incentivebureaus die regelmatig op zoek zijn naar activiteiten en locaties en kennis willen maken met de mogelijkheden van Friesland.

Meer informatie en aanmelden kan via: www.meetinfriesland.nl/siteevent
 
Algemene voorwaarden | privacy statement