De Meeting Room: nieuwe podcast voor eventplannersEventplanners kunnen voortaan niet alleen inspiratie krijgen via blogs en vlogs bij EventGoodies, maar ook via podcasts. Vandaag werd het eerste podcast interview geplaatst.

Meer diepgang door interviews
EventGoodies begon met blogs, maar voor sommige onderwerpen heb je wat meer toelichting nodig. Daarom kwamen er later vlogs bij. “Door mijn blogs had ik regelmatig interessante gesprekken met eventleveranciers en andere ondernemers over het evenementenvak. Heel vaak dacht ik: had ik het nou maar opgenomen, want het is ook interessant voor anderen.” Zodoende is het idee voor de podcast geboren. Door de gesprekken krijg je meer achtergrondinformatie en diepgang over een bepaald onderwerp. 

Inspiratie over gastvrijheid, duurzaamheid en eventbeleving
De meeste van onze onderwerpen hebben als doel een evenement te verbeteren op een van de volgende vlakken: duurzaamheid en innovaties hierin, of de eventbeleving. Gastvrijheid is vaak een belangrijk onderdeel van de beleving, maar verdient een aparte vermelding.

“Daar waar ik in blogs en vlogs nogal product-gericht ben, wil ik in de podcast wat meer uitzoomen. Het gaat over het vak, de mensen en ook dingen waar ik me aan stoor. Waarom doen we zoveel dingen nou uit gewoonte of misschien wel luiheid? Ik merkte dat ik niet de enige ben die er zo over denkt en ik hoop dat de podcast mensen in beweging brengt.”

De podcast heeft als naam De Meeting Room. Een verwijzing naar een plek waar mensen samenkomen voor ontmoetingen en gesprekken. Luister naar de eerste aflevering op https://anchor.fm/demeetingroom.


 

Informatie over de auteur

Samira Salman | Blogger bij EventGoodies | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 

Content van deze auteur

De Meeting Room: nieuwe podcast voor eventplanners
Training EventCanvas: vernieuwen en innoveren
EventGoodies Live
Inspiratiedag: hoe krijg je meer aanmeldingen voor je evenement?
Blogsite EventGoodies gaat eventmanagers ook live inspireren
Ochtendsessie: met blogs een buzz creëren voor je evenement
Ochtendsessie: maak je eigen contentplanning
Ochtendsessie social media voor evenementen
Drie ochtendsessies voor eventmanagers over online promotie
Mijn favoriete locaties zijn niet alleen mooi en praktisch...