Meld je nu aan: Studiereis Zürich en BaselZwitserland staat bekend om zijn Alpen, maar er zijn ook hele mooie steden te bewonderen. Elk jaar organiseert Switzerland Convention & Incentive Bureau een bijzondere studiereis. In 2019 staan Zürich en Basel op het programma. De reis vindt van vrijdag 30 augustus t/m zondag 1 september 2019 plaats. Zin om mee te gaan?

Vrijdag: hip en trendy Zurich
Op vrijdag vliegen we van Schiphol naar Zurich airport. Zurich is hip en trendy. Hier bezoeken we The Circle, een nieuwe venue, geschikt voor grotere evenementen. Hotel Sonne aan het meer van Zurich, geschikt voor kleinere meetings. Het FIFA World Football Museum en dineren in een traditioneel gildehuis Zunfthaus. Zwitserland en chocolade zijn aan elkaar verbonden en we maken hiermee kennis tijdens een workshop.

Zaterdag: per trein naar Basel
Zaterdagochtend zijn we nog in Zurich en tijdens de lunch reizen we per trein naar Basel. Prachtige historische binnenstad, gelegen op het drielandenpunt aan de rivier de Rijn.

Basel heeft een prachtige historische binnenstad. Hier bezoeken we een restaurant uit de 14e eeuw Safran Zunft. St.Jakob-Park, voetbalstadion. Oudste restaurant Zum Goldenen Sternen. We maken een tour door de stad en bezoeken Sandoase, zoals de naam al doet vermoeden een beachbar met zand. Bezoek Brasilea, een internationaal expositie gebouw.

Zondag: weer terug naar Nederland
Zondag eind van de dag vliegen we weer terug naar Nederland. Overnachten doen we in Sorell Hotel Zurichberg en Sorell Hotel Merian. Beide 4* hotels.

Voor informatie en aanmelden
Switzerland Convention & Incentive Bureau
Lisette van Dolderen
T 020 620 92 29
E lisette.vandolderen@switzerland.com

Tags:
Switzerland Convention & Incentive Bureau | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Postbus 17400
1001 JK
Amsterdam
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement