Bouwens Groep lanceert The Hospitality AgencyBouwens Groep - moederconcern van specialist in receptie- en beveiligingsdiensten bouwens& - lanceert 'The Hospitality Agency'. Het nieuwe label levert professionele hosts en hostesses voor events en bijeenkomsten van bedrijfsleven en overheid.

Persoonlijke aandacht
Michael Bouwens, oprichter en directeur van Bouwens Groep: "Het team van The Hospitality Agency is samengesteld uit ervaren hosts en hostesses voor wie het hosten van events een baan is en niet een bijbaan. Zij zijn van nature gastvrij en staan paraat om gasten en bezoekers te assisteren. In een wereld waarin tijd schaars is en technologie het contact tussen mensen verandert, bieden onze mensen echte persoonlijke aandacht. Zo dragen we bij aan een unieke beleving." Medewerkers van The Hospitality Agency worden regelmatig bijgeschoold en dragen kleding afgestemd op het specifieke event.
 
Omvangrijke pool
The Hospitality Agency heeft een permanente, omvangrijke pool van hosts en hostesses. Daardoor kan snel worden ingespeeld op verschillende situaties. Bouwens: "Als het aantal bezoekers van een event groter blijkt dan voorzien, zijn wij daar altijd op voorbereid en zorgen direct voor extra ondersteuning."
 
Bouwens Groep maakte in de afgelopen vijftien jaar naam met bouwens& als aanbieder van receptie- en beveiligingsdiensten voor kantoren en bedrijven, en met Bouwens Chauffeursdiensten dat gecertificeerde directiechauffeurs levert aan CEO's en andere VIPS. "De ervaring die wij in de loop der jaren hebben opgedaan passen wij nu ook toe binnen The Hospitality Agency. Of het gaat om de ontvangst en begeleiding van gasten, banqueting of het bemannen van een hospitality desk: het team van The Hospitality Agency werkt altijd volgens de hoogste standaarden op het gebied van gastvrijheid en dienstverlening."
 
thehospitalityagency.com

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement