Inspiratie Event opent voor de tweede keer de deuren van unieke eventlocaties in Haarlemmermeer



‘De pareltjes van de regio op de kaart gezet’   

Na een succesvolle editie van het Inspiratie Event, heeft Convention Bureau Event Park Amsterdam besloten om het evenement voor de tweede keer te organiseren. Op 11 en 12 november 2019 laten de deelnemende locaties van de regio Haarlemmermeer zien wat zij te bieden hebben.


Het Inspiratie Event is een tweedaags evenement georganiseerd door Event Park Amsterdam waarbij verschillende partnerbedrijven uit Haarlemmermeer hun deuren openen voor meeting-, congres- en eventplanners. “Wij zijn trots en blij om te horen dat de eventlocaties in Haarlemmermeer het waard zijn om gezien en ontdekt te worden”, zegt Michiel Smilde van Event Park Amsterdam. Smilde is overtuigd van de kracht die de unieke locaties en/of diensten van 34 deelnemende bedrijven te bieden hebben.

Unieke locaties
Een oud gemaal, een Boeing 747, een pittoreske appelboomgaard of een karakteristieke suikerfabriek zijn hier een paar voorbeelden van. Achter alle deelnemende locaties in Haarlemmermeer schuilt een verhaal. Daarnaast zijn de locaties totaal anders dan alles wat je in de grote stad vindt. “De steden worden steeds moeilijker bereikbaar en steeds drukker. Het is daarom goed om ook eens naar andere locaties te kijken”, zegt Smilde over het evenement.

Al het moois van Haarlemmermeer
Afgelopen 3 en 4 juni vond de eerste succesvolle editie van het Inspiratie Event plaats. “Twee uitstekend georganiseerde dagen op de countryside van Amsterdam”, zegt Sigrid Scheffer van TravelMarketing die bij het evenement aanwezig was. “Ik ben blij dat ik aanwezig ben geweest. Het heeft mijn ogen nog meer doen openen voor al het moois wat Haarlemmermeer te bieden heeft.”

Save the date!
Op 11 en 12 november 2019 wordt de tweede editie van het Inspiratie Event georganiseerd. Kijk voor meer informatie over het evenement en deelnemende locaties op www.eventparkamsterdam.nl Voor interesse in deelname aan het evenement, mail naar: info@eventparkamsterdam.com
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement