Jaz in the City Amsterdam wint Dutch Hotel Award 2019Singing & Swinging, in het Amsterdamse entertainment district, tussen de Ziggo Dome en de Johan Cruijff ArenA, heeft de crew van Jaz in the City Amsterdam afgelopen donderdag te horen gekregen dat zij de 16e editie van de Dutch Hotel Award hebben gewonnen. De officiële prijs is op 26 juni feestelijk uitgereikt in dit innovatieve en op muziek geinspireerde hotel.

In de zenuwslopende finale, wisten Marjolein Bruschke, general manager a.k.a. the Band Leader en het managementteam van Jaz in the City, het thema van de Dutch Hotel Award 2019 “Het succes van morgen”, het meest overtuigend en met een geweldige dosis originaliteit te presenteren aan de vakjury.

De eindopdracht vanuit de jury was kort en krachtig: “Treed met je managementteam buiten je eigen comfortzone”. Alle drie de finalisten pakten dit op een geheel andere wijze aan.

Jaz in the City koos voor een onderwerp dat perfect aansluit bij de affiniteit met muziek die reeds voelbaar is in het hele hotel: één ochtend muziekles met het gehele managementteam, waarbij ze allemaal, uit de comfortzone, vaak voor het eerst van hun leven in aanraking kwamen met een muziekinstrument. Dit resulteerde in de uiting van het nummer ‘Hey Ya’ van Outkast, inclusief bijpassende (en tevens hilarische) videoclip, compleet met alle bijzondere karakters. Deze werd groots aan de jury gepresenteerd op een groot scherm in de muziektempel van Nederland, de grote buurman, de Ziggo Dome.

Enkele citaten uit het lovende juryrapport:

-    Jaz in the City is van A tot Z hip, hot & happening;
-    Muzikaal DNA perfect doorgevoerd in de totale missie, visie en marketingstrategie;
-    Het managementteam bruist, straalt plezier uit en is vooral zeer loyaal aan elkaar en het hotel;
-    General Manager a.k.a. Band Leader, Marjolein Bruschke, weet haar team als geen ander te laten shinen en tegelijkertijd succesvol te presteren;
-    De presentatie was origineel, muzikaal en creatief;
-    Jaz in the City is een zeer oprecht en origineel hotelconcept binnen de grote en internationale hotelketen Deutsche Hospitality;
-    Jaz in the City concept is gebaseerd op ultra-moderne technologische innovatie.

Het volledige juryrapport is op te vragen bij het management van het hotel.

Thomas Willms, Chief Executive Officer Deutsche Hospitality, feliciteert Marjolein Bruschke en haar team met deze prachtige prijs: “Wij zijn onwijs trots op de prestatie van Marjolein Bruschke en haar team. Zij doen een fantastische job in Amsterdam, blijven zichzelf onderscheiden en wij zijn heel blij dat hun inzet nu met zo’n fantastische prijs is beloond, well done!”