Nieuwe eventlocatie: Loods GoesZoek je een locatie met karakter in een inspirerende omgeving? Dan ben je bij de nieuwe eventlocatie Loods Goes van het Nederlands Openluchtmuseum aan het juiste adres.
 
Zodra je Loods Goes binnenstapt, voel je het: historie. De loods heeft die unieke mix van ruigheid en moderniteit die alléén industrieel erfgoed oproept. De houten nok, de grote zwartmetalen ramen, de betonnen gietvloer: hier sta je met één been in de geschiedenis. En met het andere stevig in het heden. Een perfecte locatie dus, voor een bijeenkomst met uitstraling.
 
Nieuwe technologie transformeert bedrijven. Nu, én toen Loods Goes gebouwd werd. Tijdens de industriële revolutie stond dit stoere, industriële gebouw in Zeeland. Het was de showroom waarin de firma Massee boeren overtuigde van het nut van moderne landbouwwerktuigen. In 1985 kreeg Loods Goes een nieuw thuis bij het Openluchtmuseum. Vandaag de dag gebruiken veel bedrijven de loods eens te meer om nieuwe ontwikkelingen te presenteren.
 
De rijke historie maakt deze monumentale loods een inspirerende omgeving. Voor congressen, (jaar)vergaderingen, bijeenkomsten en seminars. Maar zeker ook voor jouw feestelijke evenement! De mogelijkheden zijn groot. Van professioneel vergaderarrangement tot aangeklede borrel of walking dinner, het kan allemaal in Loods Goes. Een ding is zeker, Loods Goes is uniek in haar soort!