Meetings in Zwitserland



Zwitserland werkt gewoon. Betrouwbaarheid, stiptheid, politieke en economische stabiliteit, authenticiteit en echte natuur om te ontdekken, van palmbomen tot gletsjers. Zwitserland doet graag wat nodig is om van uw meetings een succes te maken.

Switzerland Convention & Incentive Bureau heeft 5 redenen op een rij gezet. Mocht je nog meer informatie wensen, stuur dan een e-mail naar scib.nl@switzerland.com of neem telefonisch contact op via 020-6209229.

  1. Montagne Alternative, Commeire (Wallis)

Schitterend gelegen, midden in de natuur. Het is een bijzondere ervaring om hier te mogen overnachten. De gerenoveerde schuren zijn omgetoverd in luxe chalets voor 4, 6, 8 of 10 personen, alles natuurlijk in Walliser stijl. Alle chalets hebben houten vloeren, een open haard, een volledig uitgeruste keuken en een iPod-dock. Velen van hen hebben uitzicht op de bergen Mont Blanc en Mont Vélan. Een geschikte plaats voor culturele activiteiten, workshops of bergsporten.

Meer informatie.

  1. Whitepods, Les Giettes (Wallis)

Whitepods ligt op 1400 meter hoogte midden in de natuur en biedt accommodatie in pods op een houten platform. Elke pod is voorzien van een kachel en een eigen badkamer. In de winter zijn er 2 skipistes beschikbaar in het weekend en tijdens vakanties. In de winter kunnen er hondensleetochten gemaakt worden en in de zomer wandelingen met honden. De whitepods beschikken over een centraal chalet met een sauna en een bar. Er wordt dagelijks een ontbijtbuffet geserveerd. Er zijn 18 luxueuze pods.

Meer informatie. 

  1. Grimsel Hospiz, Guttannen (Bern regio)

Dit historische berghotel ligt op de Grimselpas, midden in een rotsachtig berglandschap en op 2165 meter hoogte. De elegante kamers zijn ingericht in de jaren 30-stijl. In het restaurant worden traditionele Zwitserse gerechten geserveerd en heeft ook een wijnkelder en een bar. Lounge met open haard en panoramisch uitzicht op de bergen.

Meer informatie.

  1. Segneshütte, Flims (Graubünden)
Berghut op 2100 meter boven zeeniveau. Uitsluitend bereikbaar per stoeltjeslift via Foppa en Naraus om vervolgens via een makkelijk wandelpad de Segneshütte in 75 minuten te bereiken. Hou rekening met de openingstijden van de bergbanen. Of neem de Nagens shuttle bus tot Alp Nagens en wandel dan 45 minuten naar de berghut. 

Meer informatie.

  1. Hotel Bären, Gonten (Oost Zwitserland)

Klein modern boetiek hotel met slechts 13 moderne kamers op 1,7 km van de kabelbaan Jakobsbad-Kronberg in de plaats Gonten. In de omgeving kun je golfen en wandelen. De seminarruimte is rustiek, maar in een moderne stijl. Het dorp Appenzell is vlakbij en de bergen Säntis en Kronberg ook.  

Meer informatie.

Copyright Zwitserland Toerisme.

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Lisette van Dolderen

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement