Lancering LiveCommunity en 1ste LiveCommunity Masterclass op 9 juli in HaarlemOp 9 juli vindt de eerste editie plaats van de LiveCommunity Masterclass in de Philharmonie te Haarlem.

LiveCommunity.nl
De LiveCommunity.nl is het eerste (onafhankelijke en gesloten) online platform, alleen voor opdrachtgevers binnen de Evenementen – en Festivalbranche. Bomvol kennis,  relevant nieuws door ons gefilterd uit de branche, vraag en antwoord, FUN en netwerken. Zonder commerciële uitingen. Alleen opdrachtgevers kunnen een lidmaatschap kosteloos aanvragen via LiveCommunity.nl.

Masterclass
Twee á drie keer per jaar organiseren wij een Masterclass, waarbij de leden elkaar ook live kunnen ontmoeten. De eerste vindt plaats op 9 juli van 13.30 tot 17.30 uur en heeft als thema: de Kracht van Online Communities.
Merkjournalist Cor Hospes neemt als dagvoorzitter en spreker de gasten mee in de wereld van communities. Hij wordt daarbij ondersteund door de volgende sprekers: Erwin Wijman (auteur van o.a. Hoe verkoop je alles), de oprichters van Rumag (humor!!!), Bas Derks van Beam (o.a. EO Jongerendag) en Arjen Lemstra (van beursje naar beurs).

Opdrachtgevers kunnen met fikse korting naar deze inspirerende middag. Info en inschrijven via: https://eventsummit.nl/livecommunity-nl-masterclass-de-kracht-van-communities/ 

Haarlem Live
Voorafgaand aan het congres organiseert het Haarlem Conventionbureau een mooie ontdekkingsreis door Haarlem en omgeving van 09.15 tot 13.45 uur. Opdrachtgevers kunnen zich hier kosteloos voor aanmelden: https://haarlemconventionbureau.nl/haarlem-live/