MeetingReview start met Provincie Awards



Provincies en locaties in het zonnetje!

Nederland is mooi en kent zoveel mooie plekjes! De Provincie Special brengt onze provincies in kaart: MeetingReview maakt, in samenwerking met Meeting Magazine, een speciale zomergids die bij duizenden management-assistenten en eventplanners in de bus valt! Maar is ook online via diverse kanalen te bekijken.

In de Provincie Special wordt elke provincie apart belicht, in samenwerking met provincies, steden en regio’s. In de Provincie Special worden ook nog eens de 5 winnaars per provincie van de Provincie Award bekend gemaakt.

Wat is de Provincie Award?

Naast de landelijke publieksprijs en de Nationale Meeting Award start MeetingReview dit jaar met de Provincie Award voor locaties.

In 5 categorieën, variërend in capaciteit van de locatie (van Small tot XXL), worden per provincie 5 winnaars in het zonnetje gezet die door de reviewers op MeetingReview als beste locaties zijn beoordeeld.

Op MeetingReview is een speciale informatiepagina waar ook gedurende het hele jaar de tussenstand per provincie kan worden bekeken. De winnaars zijn op 1 juli 2019 bekend!

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Marco Kole

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement