Nieuw evenementenbureau “We Event Your Brand”Het nieuwe evenementenbureau: “We Event Your Brand” is donderdag 16 mei vanuit de spaceshuttle Columbus op het ESA ESTEC terrein in Noordwijk gelanceerd. 

Sonja Schaefers en Larissa Derksen, beiden gecertificeerde eventmanagers, zijn de twee dames achter dit nieuwe evenementenbureau. Door hun krachten, enthousiasme en expertises te bundelen zijn ze de perfecte combinatie om grote events tot een succes te maken. Beiden zijn strategisch erg sterk en Larissa is naast eventmanager ook styliste en de expertise van Sonja ligt op het gebied van duurzaamheid binnen de evenementenbranche. 

De dames van het nieuwe evenementenbureau “We Event Your Brand” hebben een verrassende aanpak. “De customer journey is één van onze belangrijkste speerpunten. Als deze op alle belangrijke momenten klopt gaan de gasten naar huis met een grote glimlach, want de juiste boodschap, het juiste gevoel, de juiste beleving, het “wow” gevoel zijn overgebracht. Na het event zijn de gasten fan en/of ambassadeur geworden!”

“Wij hebben meer dan 25 jaar aan marketingervaring in huis welke is opgedaan bij grote merken als Pampers, IPXL, Wehkamp, Aon, Etos, Plus Supermarkt, Makro, Centraal Beheer Achmea en nog meer grote merken. “Onze Filosofie omtrent marketing is: Boeien, Binden, Verrassen & Verleiden. Daar past een “live event” heel goed bij, want je komt dan écht in contact met de mensen en je ziet, hoort, en voelt dan heel goed wat ze van je merk vinden”. 
“Onze offertes worden altijd verstuurd mét een moodboard. Het moodboard is een visualisatie van het concept, daardoor gaat het evenement bij de opdrachtgever leven. Onze persoonlijke, professionele, creatieve maar ook enthousiaste aanpak is door vele al hartelijk ontvangen.”