Tips om je bedrijf met folders op de kaart te zettenVoor uw bedrijf kunt u online reclame maken dat is ook het meest populair tegenwoordig, maar offline reclame werkt ook nog steeds goed! Kent u het offline reclame maken niet? Dan hebben we hier een aantal tips voor uw bedrijf! Deze tips gaan er voor zorgen dat uw bedrijf offline minstens net zo goed gepromoot wordt als online.


Posters verspreiden in de omgeving
Heeft u een doelgroep in een bepaalde regio ga dan vooral adverteren met posters in die regio. Verspreidt grote en kleurrijke posters zodat dat opvalt in dit gebied. Wanneer u uw posters ook nog eens op een populaire of opvallende plek hangt, weet u zeker dat uw posters gezien worden door uw doelgroep. Vergeet alleen niet te checken of u wel de posters op die populair of opvallende plek mag hangen, controleer het eerst want als uw posters worden weggehaald is dat ook zo zonde.


Laat visitekaartjes drukken
Bent u regelmatig aanwezig op borrels om uw netwerk te verbreedden? Dan kan een visitekaartje niet missen voor uw bedrijf. Telkens wanneer u met iemand in contact komt kunt u uw visite kaartje van uw bedrijf of uzelf afgeven zodat diegene u makkelijk kan bereiken. Uw gesprekspartner zal u ook niet zomaar vergeten. U kunt de kaartjes ook verspreiden in bijvoorbeeld restaurants, café’s, tussen de tijdschriften bij de tandarts. De kaartjes zijn goedkoop dus het is geen grote investering. Verspreid de kaartjes dus goed, u kunt er dan veel mensen mee bereiken.


Vlag
U kunt voor uw bedrijf meerdere vlaggen laten bedrukken. U kunt deze vlaggen bij uw kantoorpand, magazijn of winkel zetten. Alle mensen die er dan langs op komen zien de vlaggen direct. Ze weten dan direct waar uw bedrijf zit en het is goed voor uw bereik.