Succesvolle Space Rally voor eventplanners in Noordwijk



Noordwijk Marketing organiseerde op donderdag 16 mei, de Space Rally voor eventplanners. De dertien equipes, onder aanvoering van diverse zakelijke partners, maakten met zo’n 50 deelnemers een inspirerende en leerzame ontdekkingsreis door Noordwijk.

Sandra Nonhebel, productmanager zakelijke markt Noordwijk Marketing: “Met deze rally wilden we de deelnemers laten zien hoe veelzijdig Noordwijk is en alles biedt om een zakelijk evenement tot een succes te maken. Daarnaast wilden we ook een inhoudelijke link leggen met ruimtevaart, een belangrijk thema en een economische pijler voor Noordwijk.’’

Via tablets werd de route getoond met onderweg diverse pitstops bij event- en vergaderlocaties en afwisselende vragen en opdrachten. Voor veel deelnemers was het niet alleen een kennismaking met Noordwijk, maar ook met duurzaam, elektrisch rijden. Alle equipes reden de rally in een elektrische auto.

Episch centrum van de Europese ruimtevaartindustrie
De deelnemers waren enthousiast. “Wat een perfecte kennismaking met Noordwijk als event- en vergaderbadplaats en wat leuk en verrassend om dat via een rally te doen”, aldus een van de deelnemers. “Ik ben onder de indruk van de mogelijkheden die Noordwijk biedt. Met niet alleen het prachtige decor van strand, zee en duinen, maar ook nog eens met de aanwezigheid van ESA ESTEC, het episch centrum van de Europese ruimtevaartindustrie. Een groot compliment aan de organisatie en alle deelnemende locaties.”

De Space Rally is mede mogelijk gemaakt door auto’s van hoofdsponsor Van Poelgeest, Autobedrijf Dijksman en Kia Kleverlaan en de gastvrije locaties Grand Hotel Huis ter Duin voor de ontvangst, Bries en Alexander Hotel onderweg voor de culinaire stops en Hotel van Oranje voor de netwerkborrel na afloop.

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement