5 Redenen om eens voor een vergaderlocatie in Noord-Brabant te kiezenHet aantal vergaderlocaties in Nederland blijft stijgen. Bijna wekelijks opent er een nieuwe locatie. Nieuwer, luxer, moderner en hipper dan de rest. Als meetingplanner zie je door de bomen soms het bos niet meer. Zeker in de driehoek Amsterdam, Rotterdam, Utrecht is het locatieaanbod enorm. Maar heb je al eens nagedacht over een meeting of event in Noord-Brabant?

Wim Hofstede van Conferentiecentrum Bovendonk geeft je dé 5 redenen waarom bedrijven kiezen voor een locatie in het Brabantse land.

1: Bijzondere vergaderlocaties

Futuristisch of historisch, groot of klein, in Brabant is voor iedere meeting, event of congres een geschikte locatie te vinden. Soms in het hart van de stad, vaak ook in het groen buiten de stad.

2: Filevrij!

De steden slibben dicht, een bijeenkomst in steden als Antwerpen en Brussel, maar ook Rotterdam of Amsterdam leveren al snel een halfuur vertraging op nog voor de meeting begint. Vanuit de grote steden in Nederland en België bent u binnen een uur op veel vergaderlocaties in Brabant. Zonder file, vaak zonder parkeerkosten en parkeren voor de deur, ideaal toch?

3: Bourgondisch Brabant

Brabanders houden van lekker eten én drinken. In iedere stad of dorp vind je restaurants van hoge kwaliteit, maar bovenal veel gezelligheid. Die culinaire insteek ziet u ook terug bij de locaties in Brabant! Smakelijke lunches, powerbreaks met healthy snacks en een smaakvol diner. Brabant was in 2018 niet voor niets de gastronomische regio van Europa.

4: Doorbreek de sleur!

In Brabant vindt u bijzondere vergaderlocaties en dat betekend: meer creativiteit! Laat je verrassen door een bijzondere locatie buiten de gebaande paden. U zult merken dat de meeting effectiever is dan anders!

5. Kleinschalige, bijzondere plekken

Weg van de grote congrescentra en zalentorens, in Brabant vergader je in een Klooster, Kasteel of Boerderij. Het katholieke verleden heeft prachtige kloosters, kerken en kapellen achtergelaten die zijn omgetoverd tot vergaderlocatie en congrescentrum. Maar ook de vele kastelen zoals in Maurick, Helmond of Heeze zijn een verademing voor meetingplanners die een unieke locatie zoeken.

Redenen genoeg om een locatiebezoek in Noord-Brabant in te plannen. Een van de locaties die mogelijk niet op je radar staat is Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk in Hoeven, tussen Roosendaal en Breda. Verrassend bereikbaar vanuit Rotterdam en Utrecht én vanuit Antwerpen en Brussel. Dé ideale locatie voor een Benelux-breed evenement of meeting. We laten je graag de breed inzetbare locatie zien.

 

 Auteur: Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement