12e editie EventSummit opnieuw in Rotterdam AhoyVanaf nu kan iedereen 30 januari 2020 alvast blokken. Iedereen die zich professioneel bezighoudt met de organisatie van evenementen en festivals zet deze datum met een uitroepteken in zijn agenda. Op geen enkele dag in het jaar vindt je zoveel mooie bedrijven, inspirerende sprekers en innovatie bij elkaar. Het is de dag van verbinding binnen onze mooie branche.

Arjen Lemstra: “We hebben gesproken met andere beurslocaties, maar uiteindelijk kwam Rotterdam Ahoy als beste uit de bus. Korte lijntjes, vier mooie hallen, stoere stad en een prettige samenwerking. Ook uit de vele ingevulde enquetes van zowel bezoekers als exposanten kwam Ahoy als zeer positief naar voren.”

Op dit moment wordt er al hard gewerkt aan de nieuwe plattegrond en gekeken op welke punten dit eendaagse platform voor de gehele evenementen en festivalbranche verbeterd kan worden. Op het moment van schrijven hebben er al 160 bedrijven hun deelname aan de 12de editie vastgelegd. 

Voor meer informatie over deelname of inschrijven voor nieuwsbrief: www.eventsummit.nl
 

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement