Van der Valk Hotel Eindhoven werkt samen met Amber 2019



Vanaf 1 april kunnen alle Van der Valk gasten gebruikmaken van een nieuwe vorm van duurzame mobiliteit. Op 5 verschillende locaties in Nederland wordt een Amber hub geopend waar alle gasten de mogelijkheid hebben om een 100% elektrische Amber auto of e-bike te reserveren. Huidige Amber drivers worden daarnaast flexibeler in het plannen van hun trips door de uitbreiding en strategische ligging van de hubs. De Amber hubs zijn geopend bij de volgende Van der Valk locaties: Amsterdam-Amstel, Hilversum, Stein-Urmond, Ridderkerk en Eindhoven. Kijk in de Amber app voor de exacte locaties. Later dit jaar zullen we het netwerk uitbreiden door meerdere Van der Valk-locaties toe te voegen.

Niet alleen Ambers opladen…
Niet alleen zorgt deze samenwerking voor een extra stap richting een landelijk dekkend netwerk van hubs. Het zorgt er ook voor dat je een extra oplaadmoment in kunt lassen. Alle Amber drivers kunnen letterlijk en figuurlijk opladen. Zo kun je naast de Amber ook jezelf bij Van der Valk opladen door bijvoorbeeld een lekker kopje koffie te drinken, heerlijk te lunchen of een overnachting te boeken.

Samenwerken aan duurzaamheid
Rick Polman (4e generatie Van der Valk) over de samenwerking: “Duurzaamheid zit in het DNA van ons familiebedrijf. Al generaties lang heeft het Van der Valk concern ingezet op het faciliteren van gastvrijheid in mobiliteit. Zo zijn langs ’s Heeren wegen vele Van der Valk Locaties ontstaan. De samenwerking met Amber is een vanzelfsprekende nadere invulling hiervan en sluit naadloos aan op onze kernwaarden”.
De samenwerking met Amber is daarnaast een extra initiatief dat bijdraagt aan CO2-reductie. Door huidige initiatieven heeft Van der Valk al een CO2-reductie van minimaal 40% ten opzichte van andere hotels gerealiseerd. Het doel is om deze reductie door de samenwerking nog verder te laten stijgen.

Meer informatie: www.driveamber.com/vandervalk

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement