Noordwijk Marketing organiseert Space Rally voor eventplanners en secretaressesGrootse congres- en vergaderfaciliteiten in het ruimtelijk decor van strand, zee, duinen en bloemen. Badplaats van internationale allure die alles biedt om uw zakelijke evenement tot een succes te maken. Dat is Noordwijk. Zeker een kennismaking waard.

Ga mee op een inspirerende en leerzame ontdekkingsreis en ervaar de ruimte en oneindige mogelijkheden van en in Noordwijk. Wij nodigen u van harte uit deel te nemen aan de Space Rally op donderdag 16 mei 2019.

Ervaar de Ruimte in Noordwijk 
Ervaar de ruimte in Noordwijk, want de ruimte is Noordwijk. De aanwezigheid van de ruimtevaartorganisatie ESA ESTEC (met het Erasmus Centre) en het bezoekerscentrum Space Expo maken Noordwijk tot het episch centrum van de Europese ruimtevaartindustrie. 

De Space Rally
De Space Rally voert in duurzame elektrische auto’s door de prachtige omgeving van Noordwijk en kent pitstops bij diverse congres- en vergaderlocaties. De vragen onderweg testen uw kennis over Noordwijk als zakelijke bestemming en leveren u veel informatie op. De Space Rally wordt afgesloten met een netwerkborrel. Een unieke kans om uw kennis te delen met vakgenoten en nieuwe en waardevolle contacten op te doen.

Programma
14.00 uur – Ontvangst
14.30 uur - Start Space Rally
18.00 uur - Afsluitende netwerkborrel
19.00 uur - Einde programma

Aanmelden
Deze Space Rally is exclusief voor corporate eventplanners en secretaresses. Meld u nu snel aan om een plekje te reserveren in een van de equipes van de Noordwijk Space Rally, want de plaatsen zijn beperkt. Na aanmelding ontvangt u meer details over het programma. We mogen alvast verklappen dat het programma zal worden verrijkt met een inspirerende spreker en dat we gaan zorgen voor een verrassende opening van de Rally.

Klik hier voor registratie en bekijk hier de teaser.