HV Productions wordt Pink Orange events & incentivesHet Eindhovense evenementenbureau HV Productions, dat al dertig jaar bekend staat vanwege haar spraakmakende evenementen en incentivereizen, wijzigt per 1 april 2019 haar bedrijfsnaam in Pink Orange events & incentives. ‘Slechts één van de veranderingen waarmee we onze marktpositie verder gaan versterken’, aldus directeur François Verhoeven. 

30 jaar nadat zijn vader, Henk Verhoeven, het evenementenbureau HV Productions oprichtte neemt François het stokje formeel over. Ondanks dat François dit Eindhovense evenementenbureau al jaren leidt, zorgt dit voor de nodige verandering, zoals een nieuwe naam,een nieuw onderkomen en een managementuitbreiding. 

Vernieuwing doorvoeren
François: ‘Mijn vader staat bekend als een hardwerkende en vriendelijke man. Hij zette de zakelijke evenementenbranche op zijn kop en deed wat anderen niet durfden of gewoonweg niet verzonnen kregen.’ Zo werd de door Henk Verhoeven georganiseerde filmpremière van Titanic in Amsterdam uitgeroepen als ‘s-werelds meest creatieve Titanic-première. Ook staat Henk bekend als Mr. Dakar. ‘Mijn respect voor mijn vader zit niet in de naam van het bedrijf. Dat zit in mijn hart. Dat gezegd hebbende is het voor mij tijd om verdere vernieuwing niet alleen in het DNA, maar ook in de naam en locatie van het bedrijf door te voeren.’

Pink Orange events & incentives; proud to create memories
De nieuwe naam, Pink Orange events & incentives, werd tijdens de opening van het nieuwe pand, op vrijdag 29 maart 2019, feestelijk gelanceerd. Vanuit het nieuwe kantoor, het volledig gerenoveerde oude biljartcafé naast Kortonjoaan de Aalsterweg in Eindhoven, zal HV Productions onder de nieuwe naam verder gaan. François: ‘PinkOrange staat symbool voor vernieuwing en onbegrensde mogelijkheden, voor intens geluk en voor een nieuwe tijd, waarin we onze klanten de komende dertig jaar majestueus willen verrassen. De pay off ‘proud te create memories’ geeft ons team van eventprofessionals de perfecte kapstok om van ieder event een proud memory te maken.’

Managementuitbreiding 
Om het werkklimaat te optimaliseren is daarbij per 1 maart 2019 Frank Driessens als operationeel directeur aangetrokken. Frank gaat de organisatie verder professionaliseren, waardoor François en zijn team de handen meer vrij krijgen om originele producties te bedenken en uit te voeren. 

www.pinkorange.nl