Emmy Stoel nieuwe General Manager Sofitel Legend The Grand Amsterdam



Per 11 juni a.s. start Emmy Stoel als General Manager van Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Zij neemt hiermee de functie van Remco Groenhuijzen over, die inmiddels zijn carrière binnen Accor heeft voortgezet als Regional Vice President Mövenpick Nederland.
 
Emmy Stoel startte haar carrière in 1989 bij Hotel de Arendshoeve en bekleedde in de daaropvolgende jaren diverse managementposities bij Hilton hotels en Hotel Okura Amsterdam, waar zij de laatste 6 jaar als General Manager werkzaam was. Stoel: "Ik ben erg blij met deze nieuwe stap en kijk ernaar uit om voor zo'n iconisch hotel als Sofitel Legend The Grand Amsterdam te gaan werken, waar het hotel- en restaurantvak op topniveau wordt bedreven. Ik zal er alles aan doen om de sterke positie van The Grand als een van de beste vijfsterrenhotels van Amsterdam te behouden en deze verder uit te bouwen."
 
De aanstelling van Emmy Stoel draagt bij aan het streven van de Accor Group naar gendergelijkheid binnen de organisatie. Aiden McAuley, Senior Vice President Operations Luxury Brands Verenigd Koninkrijk, Ierland, Benelux, Rusland en Turkije: "Diversiteit is een krachtige drijfveer voor gezamenlijk presteren; het is van belang dat zowel mannen en vrouwen bestuursposities bekleden om het juiste voorbeeld te geven binnen de organisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat Stoel met haar ruime ervaring in de luxe hotelsector een waardevolle bijdrage zal leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van Sofitel Legend The Grand Amsterdam."        
 
Over Sofitel Legend
Sofitel Legend is een selectie van legendarische luxehotels, waar het beste van heden en verleden samenkomen. Gelegen op prachtige en culturele bestemmingen, is elke locatie tijdloos en elegant. Unieke settings, gerenommeerde restaurants en modern comfort, gecombineerd met een onberispelijke service zorgen voor de ultieme luxe ervaring. De zeldzame en karakteristieke Sofitel Legend hotels verleiden de wereldse reiziger met hun architectonische schoonheid, adembenemende vergezichten en betoverende ambiance.

Sofitel Legend The Grand Amsterdam maakt deel uit van Accor, een wereldleider op het gebied van reizen en lifestyle die reizigers unieke ervaringen biedt in ruim 4.800 hotels, resorts en accommodaties en meer dan 10.000 exclusieve privé-accommodaties over de hele wereld.

www.sofitel-legend-thegrand.com
www.bridges-amsterdam.nl
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement