Ascott Limited nieuwe franchise hotelresidentie in NederlandDe 48 serviced apartments van het aparthotel Citadines Sloterdijk Station Amsterdam hebben hun deuren geopend. De eerste Europese franchise van The Ascott Limited groep is meteen ook de allereerste Citadines in Nederland en wordt uitgebaat door het Nederlandse WIN Hotels Group.

Leven als een echte Amsterdammer in de eerste Citadines van Nederland

Dankzij de centrale ligging van Citadines Sloterdijk Station Amsterdam is het de ideale uitvalbasis voor zowel zakenmensen als toeristen die een ‘eigen plek’ in de stad willen. Vanaf het station Sloterdijk is het stadscentrum slechts vijf minuten reizen en Schiphol bereik je in 20 minuten. In de directe omgeving zijn een aantal grote bedrijven gevestigd, zoals Dell BV, Archer Daniels Midland en Regus.

Het nieuwe aparthotel heeft 42 appartementen en 6 studio’s die variëren in grootte van 30 tot 36 m². Ze zijn allemaal uitgerust met airconditioning, flatscreen-tv’s, een brandkast, Wi-Fi en worden dagelijks gepoetst. Dankzij een kitchenette en een modern woongedeelte voelen zowel zakelijke als toeristische gasten zich er snel thuis.

De eerste Europese franchise van The Ascott Limited

Franchising is een belangrijke ontwikkelingsstrategie van The Ascott Limited. De groep wil tegen 2023 immers zijn aanbod verdubbelen, wat neerkomt op 160 000 appartementen en kamers. Het franchisecontract tussen The Ascott Limited en het Nederlandse WIN Hotels Group bijt de spits af in deze nieuwe strategie. Later dit jaar zal ook in het Franse Nantes een aparthotel van de groep openen en in 2020 staat een nieuwe residentie in Straatsburg op de planning. Beide Franse residenties zullen worden uitgebaat door Domitys.

WIN Hotels Group Amsterdam, opgericht in 1997, exploiteert en beheert zowel onafhankelijke- als internationale merkhotels op toplocaties in Amsterdam. De opening van Citadines Sloterdijk Station Amsterdam is een belangrijke stap voor Ascott, dat voor het eerst in Europa zijn knowhow en reputatie zal overdragen.

Ngor Houai Lee, Managing Director van The Ascott Limited Europe legt uit: ‘Bij Ascott willen we een vertrouwensrelatie opbouwen met onze franchisenemers door hen ondersteuning en advies te geven. We zullen onze ervaring in de hotelwereld delen met WIN Hotels Group. We kunnen hen een reeks tools aanbieden om het operationele beheer te vergemakkelijken. Samen met de lokale kennis van onze partner maakt dat de sterkte van dit project.’

Patrick Kerkhoven, Chief Operating Officer van WIN Hotels zegt: ‘We zijn verheugd om samen met Ascott middels Citadines Sloterdijk het merk Citadines te introduceren in Nederland, te beginnen met de metropool Amsterdam. De internationale expertise van Ascott en de bereidheid tot innovatie om te voldoen aan de marktvraag hebben ons onmiddellijk overtuigd. Steeds meer mensen kiezen ervoor om langer in Amsterdam te verblijven dan in de gemiddelde Europese stad. Wij zijn dan ook verheugd gasten de mogelijkheid te bieden om zich echt thuis te voelen in Citadines Sloterdijk.’

Meer informatie over Citadines Sloterdijk Station Amsterdam