Dit zijn de beste meeting- en eventlocaties van Nederland!Na het verzamelen van genoeg reviews, het invullen van de online survey, een uitgebreid jury-interview én een locatiebezoek, zijn de winnaars van de Nationale Meeting Award 2019 bekend! Op maandag 11 maart mochten vijf locaties de award in ontvangst nemen bij Postillion Hotel Amsterdam.
De winnaars van 2019:

  • Categorie Small (capaciteit tot 25 personen): De Amstel Tafel
  • Categorie Medium (capaciteit tot 100 personen): Stayokay Soest
  • Categorie Large (capaciteit tot 250 personen): Marienhof
  • Categorie Extra Large (capaciteit tot 500 personen): Bilderberg Hotel Vaalsbroek
  • Categorie Extra Extra Large (capaciteit vanaf 500 personen): NH Amsterdam Schiphol Airport
Kennisevent
Voorafgaand aan de uitreiking vond een kennisevenement plaats. Keynote spreker Justin Jansen, hoogleraar Corporate Entrepreneurship aan de Erasmus Universiteit, vertelde hoe je als bedrijf in kunt spelen op veranderingen in de maatschappij en te verwachte ontwikkelingen.

Sergio Romijn van Braynz deed uit de doeken hoe je met principes uit de neuromarketing het irrationele gedrag van bezoekers van events positief kunt beïnvloeden.

Stijn Oude Vrielink en Diederik Smit van School of Venues gaven een vliegende start over hoe je jouw opdrachtgevers beter bereikt en natuurlijk emotioneel raakt.

Juryleden Angélique Vugts en Jacqueline Groebbé hielden een Q&A sessie over de uitdagingen van congres- en eventmanagers.

Nominatie voor 2020
Wil jij ook een gooi doen naar de Nationale Meeting Award? De eerste kandidaten hebben zich al aangemeld voor de editie van 2020. Kijk voor meer informatie op www.nationalemeetingaward.nl.


Over de Nationale Meeting Award
De Nationale Meeting Award is een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers en CLC-VECTA. Het is dé onafhankelijke award voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.

Voor de editie in 2019 konden locaties zichzelf nomineren door minimaal tien reviews via MeetingReview te verzamelen en een uitgebreide online survey in te vullen. Vervolgens werden de tien beste locaties per categorie geïnterviewd door de vakjury. De drie finalisten per categorie werden ten slotte vereerd met een bezoek van de vakjury. De locaties met de hoogte scores hebben de Nationale Meeting Award gewonnen.

Meer informatie is te vinden op www.nationalemeetingaward.nl en via Twitter, Instagram en LinkedIn.

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Nationale Meeting Award

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement