Cees Schenk, Theo Wierenga en Richard van Vught samen verder met ABT Group



Het geheel is meer dan de som der delen en met die gedachte hebben drie bekende gezichten uit de entertainmentbranche besloten samen verder te gaan. Onder de naam ABT Group (Artist andBusiness Transport Group) gaan zij de vervoersmarkt op het gebied van Artiestenvervoer, Zakelijk vervoer, Tourmanagement en Executive Services bedienen.

De drie gezichten van deze nieuwe onderneming; Cees Schenk, Theo Wierenga en Richard van Vught hebben hun sporen, elk op hun eigen vlak, meer dan verdiend de afgelopen 30 jaar.

Soms zelfstandig maar veelal samen met elkaar zijn er in de afgelopen drie decennia honderden artiesten, bands, acteurs/actrices, hoogwaardigheidsbekleders en mensen uit de corporate markt vervoerd, gemanaged en beveiligd.
Door deze continue vorm van samenwerking kwam de behoefte de dienstverlening nog beter op elkaar af te stemmen, de kwaliteit aanzienlijk te verhogen en de efficiëntie te zoeken in de dienstverlening.

Dit heeft geleid tot een uniek platform waarin de mannen elk hun eigen ervaring, kennis en kunde inbrengen in de nieuwe onderneming vanuit hun nieuwe kantoor in Utrecht.

“Wij kennen elkaar al jaren, werkten regelmatig samen en kennen de uitdagingen in onze branche als geen ander. Deze samenwerking geeft ons de mogelijkheid onze netwerken en expertise voluit te benutten….” zegt van Vught.

Theo Wierenga is, voor met name de internationale artiesten die ons land aan doen, een bekende naam. Al jaren lang mag hij de grootste namen uit de wereld van de muziek tot zijn klanten rekenen, maar ook een groeiend aantal zakelijke klanten weet hem inmiddels te vinden. Theo richt zich dan ook  op het segment Internationale Artiesten & Zakelijke Markt.

Cees Schenk is al sinds jaar en dag één van dé tourmanagers van Nederland. De artiesten die hij heeft mogen begeleiden, van opkomend talent tot gevestigde naam, zijn niet meer op twee handen te tellen. De persoonlijke aanpak gecombineerd met zijn kennis en kunde maken het plaatje compleet. Cees richt dan ook op de markt van Nationale Artiesten & Tourmanagement.
Richard van Vughtgaat zich bezighouden met de dagelijkse leiding van ABT Group en de combinatie zoeken tussen het hoogwaardige vervoer, veiligheid en beveiliging. Richard is al sinds begin jaren 90 een bekend gezicht op het gebied van persoonsbeveiliging en beveiliging in de wereld van de media.

Doordat vervoer soms een onderdeel is van de totale veiligheidsmaatregelen rond personen en evenementen zal het segment Executive &Protection Services zijn aandacht krijgen. “Door het combineren van onzeexpertises kunnen wij in de toekomst een nog beter, kwalitatief hoogstaand en gespecialiseerd product leveren” aldus Wierenga.  “Met dit partnership bieden wij een vorm van dienstverlening aan die ons duidelijk onderscheidt van anderen”, vult Schenk aan.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement