Dit zijn de finalisten van de Nationale Meeting Award 2019!Na de succesvolle afronding van de jury-interviews zijn op donderdag 7 februari de finalisten van de Nationale Meeting Award bekendgemaakt. Welke vijf locaties uiteindelijk de prijs voor de beste meeting- en eventlocatie overhandigd krijgen, wordt onthuld op maandag 11 maart bij Postillion Hotel Amsterdam.


De in totaal vijftien finalisten (de top drie per categorie) hebben voor het bereiken van de finaleplaats een heel traject doorlopen. Gedurende de eerste ronde scoorden zij de meeste punten met het invullen van de online survey en het binnenhalen van minimaal tien nieuwe, geregistreerde reviews via MeetingReview. Vervolgens reisden de tien beste locaties per categorie eind januari en begin februari af naar Carlton President Hotel voor de jury-interviews. Op basis van de behaalde punten zijn de volgende locaties door naar de finale:

Categorie Small
 • De Amstel Tafel
 • Bartmanzboot
 • De Fruitproeverij
Categorie Medium
 • Stayokay Soest
 • Humanity House
 • CitizenM Rotterdam
Categorie Large
 • Hotel Ernst Sillem Hoeve
 • Mariënhof Amersfoort
 • Bilderberg Europa Hotel Scheveningen
Categorie Extra Large
 • Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent
 • Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden
 • Bilderberg Hotel Vaalsbroek
Categorie Extra Extra Large
 • NH Amsterdam Schiphol Airport
 • TheaterHotel De Oranjerie
 • Theater Buitensoos
De vakjury zal deze locaties in februari gaan bezoeken en op basis van hun bevindingen punten toekennen. De eindscore bepaalt welke vijf locaties, één per categorie, de Nationale Meeting Award zullen ontvangen.

Uitreiking
De Nationale Meeting Award wordt op maandag 11 maart uitgereikt bij Postillion Hotel Amsterdam. Voorafgaand aan de uitreiking vindt er een kennisevent plaats onder leiding van moderator Gijs Weenink. Keynote spreker is Justin Jansen, professor Corporate Entrepreneurship aan de Erasmus Universiteit.

Daarnaast kunnen bezoekers van het event kiezen uit diverse subsessies. Sergio Romijn, oprichter van Braynz, vertelt meer over neuromarketing. Stijn Oude Vrielink en Diederik Smit van School of Venues duiken in het onderwerp contentmarketing en hoe locaties dit het beste toe kunnen passen. Ook vindt er een Q&A sessie plaats met congres- en eventmanagers waarbij je meer leert over nieuwe business modellen voor het aantrekken van sponsoring, het aantrekken van voldoende deelnemers maar ook het belang van een locatie om het event tot een succes te maken.

Juryleden, finalisten, CLC-VECTA -leden, meetingplanners en congres- en eventmanagers mogen gratis deelnemen. Andere deelnemers betalen € 49,- p.p. Kijk voor de voorwaarden en de aanmeldlink op www.nationalemeetingaward.nl.Updates
Benieuwd welke locaties door zijn naar ronde 3 en de volledige uitslag van ronde 2? En wie er in de jury zit? Meer informatie vind je terug op www.nationalemeetingaward.nl. Ook via Twitter, LinkedIn en Instagram worden regelmatig updates gedeeld.


Over de Nationale Meeting Award
De Nationale Meeting Award is een algemene, onafhankelijke prijs die wordt uitgereikt aan de beste meeting- en eventlocatie van Nederland die uitblinkt in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. De prijs kent vijf categorieën: Small (tot 25 personen), Medium (tot 100 personen), Large (tot 250 personen), Extra Large (tot 500 personen) en Extra Extra Large (meer dan 500 personen). Het beoordelingsproces voor elke categorie kent drie rondes. Motivatie voor deze nieuwe award  was het feit dat er in Nederland nog geen algemene en onafhankelijke prijs bestond voor de beste meeting- en eventlocatie. Naast Meeting Magazine maken ook MeetingReview, Vergaderhamers en CLC-VECTA deel uit van de organisatie van de Nationale Meeting Award.

Informatie over de auteur

Nationale Meeting Award | | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 

Content van deze auteur

Dit zijn de beste meeting- en eventlocaties van Nederland!
Kennissessie neuromarketing bij uitreiking Nationale Meeting Award
Dit zijn de finalisten van de Nationale Meeting Award 2019!
Boeiend kennisprogramma voorafgaand aan uitreiking Nationale Meeting Award 2019
Nationale Meeting Award: eerste jury-interviews achter de rug
Even voorstellen: de vakjury van de Nationale Meeting Award 2019
Uitslag ronde 1 Nationale Meeting Award bekend!
Deelnemers Nationale Meeting Award ontvangen onderzoeksrapport met benchmark
Bijna honderd aanmeldingen Nationale Meeting Award
Inschrijving Nationale Meeting Award geopend