Regio Brabant: Slim - Sterk – Samen



Regio Brabant Business Brains & Hospitality Heart

Deze toptechnologie-regio heeft veel te bieden als congres- en evenementbestemming en is strategisch gelegen in het hart van Europa met België en Duitsland als buren. Met onze eigen luchthaven (Eindhoven Airport) en vier internationale luchthavens binnen een uur rijden is het de meest toegankelijke provincie van Nederland.


Fotografie: Bart van Overbeeke

SLIM
Brabant kenmerkt zich niet alleen door de ‘slimme koppen’ maar ook door de ‘slimme handen’. Hier worden dingen bedacht, verwerkt, gemaakt en vermarkt.  Het Design-denken en Design-doen maakt dat we ons makkelijk aanpassen en zeer veerkrachtig zijn. Dit is voor een organisator voelbaar en kan het verschil maken in een meeting. Laat de slimheid van de Brainport regio voor uw event werken. #businessbrains


Fotografie: Bart van Overbeeke

STERK
Brabant is toonaangevend binnen een aantal kennisthema's. Zo zijn we zeer sterk op het gebied van  Photonica, Agrifood, Smart Mobility, Medtech en Design met wereldwijde erkenning als resultaat. Deze kennis en kunde delen we graag. Brabant is letterlijk en figuurlijk open en er kan geprofiteerd worden van de reeds aanwezige eco-systemen.

SAMEN
Samenwerken, dat is de Brabanders wel toevertrouwd. Dat doen we van nature graag, het zit in de genen. Naast alle aanwezige kennis en innovaties onderscheidt Brabant zich ook door de goede prijs/kwaliteitverhouding en de wel bekende gastvrijheid. #hospitalityheart

Op elk niveau wordt samengewerkt en gedeeld. Samenwerking en kennisdeling tussen overheden, onderwijs, bedrijven, burgers en ontwerpers, maar ook samenwerking tussen VisitBrabant Convention Bureau, steden, venues, hotels en toeleveranciers is vanzelfsprekend. Deze mentaliteit mondt uit in succes waar u als organisator direct van kan profiteren.


Fotografie: Bart van Overbeeke

Wat kan VisitBrabant Convention Bureau we voor u doen
Als u meer wilt weten over het organiseren van uw congres of evenement in Brabant, als u op zoek bent naar die ene perfecte locatie, een sociaal programma wilt opzetten, meer wilt weten over de thema's waar Brabant sterk in is of wanneer u onze brede kennis over Brabant wilt inschakelen, neem dan contact op met de experts van VisitBrabant Convention Bureau. We helpen u graag!

VisitBrabant Convention Bureau
E conventionbureau@visitbrabant.com
T +31 (0) 13 3030390



 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Erica van Lieshout

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement