Kick-off Locatietour 2019 op de beurs EventSummitIn één dag, langs 7 regio's gedurende 9 vluchten, het kon allemaal op de beurs EventSummit tijdens de Locatietour. De deelnemende 'straten' Rotterdam, Utrecht, Gelderland, Holland boven Amsterdam, Friesland, Brabant, Zwolle en Twente, presenteerden zich door middel van een korte pitch en beantwoordden direct de zoekvragen van deelnemers aan de tour naar specifieke eventlocaties.

Goed idee
Initiatief voor de 'Locatietour op de beurs' kwam van Arjen Lemstra van EventSummit en Robert Spakman van MeetingReview. Zij bedachten dat een tour door de straten met locatiestands per regio of stad van meerwaarde zou zijn voor de beursbezoekers en regiopromotors. Linda Kerkhoven: “Robert belde mij op met 'we hebben een goed idee, haak je aan met Locatietour?' Ik hoefde alleen nog maar 'ja' te zeggen, want het concept was al helemaal doordacht. Aaaaha! zorgde voor de flight attendants in vrolijke oranje kleding en silentdj voor de koptelefoons en de microfoon. Voor mij als initiatiefnemer van de 'Locatietour' een prachtige kick-off voor 2019.”

Geslaagde voorinschrijving
Voorafgaand aan EventSummit werden de locatietours en partners gepresenteerd op de speciale eventwebsite en werden er persoonlijke uitnodigingen gestuurd naar relaties van de Locatietour. Hierdoor werd er niet alleen geworven bij de stand maar konden de voorinschrijvers direct hun ticket op de stand ophalen. Alle eventplanners krijgen een digitale goodiebag toegestuurd: een e-mail met informatie over de deelnemende steden en regio’s.

Sfeer proeven? 
Bekijk de foto's en de aftermovie op www.locatietouropdebeurs.nlPS
De Locatietour is dit jaar te vinden in Utrecht-stad op 25 maart 2019, gaat naar Amersfoort op 24 juni 2019 en sluit af in Woerden op 7 oktober 2019. Ben je meeting- eventplanner en wil je een persoonlijke uitnodiging ontvangen, stuur dan een email naar: info@lindaoplocatie.nl