Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019



Tijdens de Horecava in de RAI in Amsterdam is Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden bekroond tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019. Hotel Okura uit Amsterdam pakte de tweede plaats en Euromast Rotterdam werd derde.

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Beste Leerbedrijf Horeca
De commissie noemde deze editie een strijd der giganten. De top 3 leerbedrijven blinken uit in de goede samenwerking met scholenen hebben veel aandacht voor de leerling als individu. Toch kan er maar één de winnaar zijn. Commissie Beste Leerbedrijf Horeca over Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden: ‘De bijzondere mix van regulier BBL, BOL, HBO, VMBO en de nieuwe hybride leeromgeving van House of Hospitality maakt dit een trendsettend leerbedrijf. Moedig en vooruitstrevend enerzijds, kwalitatief sterk anderzijds.’

House of Hospitality
Van der Valk Sassenheim-Leiden wint de titel onder andere vanwege het vernieuwende concept van hybride leren: House of Hospitality. Deze nieuwe opzet van duaal leren bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden is tot stand gekomen in samenwerking met het ROC van Amsterdam. Studenten van de Middelbare Hotelschool werken en leren in het bedrijf: De theorielessen vinden plaats in het bedrijf en niet op school. ‘Van der Valk drukt als leerbedrijf een stempel op het opleidingsprogramma dat samen met ROC van Amsterdam wordt ingevuld’aldus Ricardo Eshuis, voorzitter van de vakjury.

Ab de Bruijn, directeur Van der Valk Sassenheim-Leiden vertelt trots: "Wij zijn waanzinnig blij met het winnen van de Award. Het is een prachtige prijs; de kers op de appelmoes. En natuurlijk ook een bevestiging dat we de goede weg zijn ingeslagen door het inspireren en enthousiast maken van leerlingen voor het prachtigehorecavak.” Naast de Award ontving Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden ook de Publieksprijs. Ab de Bruijn:  “Het winnen van de Publieksprijs is een geweldige waardering van onze gasten.”
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement