Uitslag ronde 1 Nationale Meeting Award bekend!
Op maandag 11 maart wordt voor de vierde keer de Nationale Meeting Award uitgereikt aan de beste meeting- en eventlocatie van Nederland die uitblinkt in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Na het verstrijken van de deadline voor de eerste ronde op 1 januari 2019 zijn de 50 genomineerden voor ronde 2 bekend.

Bekijk hier direct de uitslag van ronde 1


Interviews vakjury
Per categorie (Small, Medium, Large, Extra Large en Extra Extra Large) hebben zich 10 locaties gekwalificeerd voor de tweede ronde van de Nationale Meeting Award. Deze in totaal vijftig locaties wisten met het invullen van de online survey en het verkrijgen van minimaal tien nieuwe, geregistreerde reviews in 2018 de hoogste score te halen binnen hun categorie.

In ronde 2 van de Nationale Meeting Award worden alle vijftig locaties eind januari geïnterviewd door de vakjury. De interviews zullen plaatsvinden op donderdag 24 januari (categoriën S, M & L), maandag 4 februari (categorie XL) en woensdag 6 februari (categorie XXL) in Hotel Carlton President in Utrecht. 

Op basis van de interviews kent de jury punten toe aan de deelnemende locaties. De drie finalisten uit ronde 2 gaan door naar ronde 3, die bestaat uit een locatiebezoek van de vakjury in februari. Vervolgens wordt er per categorie een winnaar gekozen en ontvangen vijf locaties, elk binnen hun eigen categorie, de Nationale Meeting Award.

Uitreiking
De Nationale Meeting Award wordt op maandag 11 maart uitgereikt (save the date!). Voorafgaand aan de uitreiking vindt er een kennisevent plaats. Keynote spreker is Justin Jansen, professor Corporate Entrepreneurship aan de Erasmus Universiteit. Daarnaast kunnen bezoekers van het event kiezen uit subsessies over contentmarketing, een paneldiscussie met juryleden en locaties en een analyse van de ingevulde surveys vanuit neuro-marketing perspectief.

Benieuwd welke locaties door zijn naar ronde 2? En wie er in de vakjury zit van deze editie van de Nationale Meeting Award? Alle informatie vind je terug op www.nationalemeetingaward.nl.

Volg ons ook via Twitter, LinkedIn en Instagram voor regelmatige updates.


Over de Nationale Meeting Award
De Nationale Meeting Award is een algemene, onafhankelijke prijs die wordt uitgereikt aan de beste meeting- en eventlocatie van Nederland die uitblinkt in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. De prijs kent vijf categorieën: Small (tot 25 personen), Medium (tot 100 personen), Large (tot 250 personen), Extra Large (tot 500 personen) en Extra Extra Large (meer dan 500 personen). Het beoordelingsproces voor elke categorie kent drie gelijke rondes. Motivatie voor deze nieuwe award was het feit dat er in Nederland nog geen algemene en onafhankelijke prijs bestond voor de beste meeting- en eventlocatie. Naast Meeting Magazine maken ook MeetingReview, Vergaderhamers en CLC-VECTA deel uit van de organisatie van de Nationale Meeting Award.
11 maart 2019 zal de Nationale Meeting Award voor de vierde keer worden uitgereikt. Klik hier om de winnaars van de eerdere edities te bekijken.Uitslag ronde 1 Nationale Meeting Award 2019

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Nationale Meeting Award

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement