City Resort Hotel Mill wil ook in 2019 blijven knallenCity Resort Hotel Mill kijkt terug op een goed jaar. In 2018 mocht het weer vele tevreden (hotel)gasten verwelkomen die zich enorm goed thuis voelden. Dat kan ook niet anders want City Resort Mill biedt een veelvoud aan faciliteiten zoals restaurant London Street en een fitnesscentrum met zwembad. Het hotel ligt naast de Wellnessboot waar men heerlijk kan genieten van de vele luxe binnen- en buitenfaciliteiten zoals sauna’s, kruidenbaden, hammams, rustruimtes en nog veel meer.

City Resort Hotel Mill biedt ook onderdak aan tal van drukbezochte evenementen zoals bijvoorbeeld de Tribute-avonden waarbij bijvoorbeeld de muziek van Abba, U2 en Coldplay centraal stonden.

Escape Rooms
General Manager Thomas Vloet en zijn team kijken tevreden terug op het afgelopen jaar: “In 2018 hebben we veel mooie zaken gerealiseerd zoals bijvoorbeeld het Arrow Combat-concept en de introductie van de Escape Rooms. Restaurant London Street kreeg een nieuwe uitstraling met inbreng van het eigen personeel. Voor de liefhebbers hebben we nu ook zeven heerlijke Speciaal-bieren van de tap. Daarnaast weten ook vele bedrijven ons te vinden voor personeelsfeesten en afdelingsuitjes: de mogelijkheden bij City Resort Hotel Mill zijn namelijk enorm divers. Nu kijken we weer uit naar de komende feestperiode waarbij ook de kerstbrunch een regelrechte aanrader is. We bieden ook diverse arrangementen aan in combinatie met de Wellnessboot dus voor iedereen valt er hier wel iets te genieten.”

Focus
In 2019 wil Vloet de lijn doortrekken: “Zo blijven we het succes van de Escape Rooms doorontwikkelen, leggen we ook focus op de BHV-cursussen die we hier geven, staat er al een mooie reservering van ProRail voor een event met 800 personen in de agenda en gaan we natuurlijk ook door met onze Tribute-activiteiten.”