Ontdek Miracle Yoga en het geheim van Meeting & Office Yoga



Wist je dat een korte (stoel) yogasessie of mindful wandeling inbouwen in je werkdag of tijdens een vergader- of congresdag erg effectief kan zijn? Geef je brein eventjes wat rust en ga daarna weer fris en gefocust door met waar je mee bezig was. Miracle Yoga geeft Meeting / Office Yoga en werkt samen met verschillende vergaderlocaties in Woerden, maar komt ook graag op de door jou gewenste locatie. Lees snel meer over Miracle Yoga en hoe jij yoga kunt inbouwen tijdens een vergadering of event…


Waarom Yoga tijdens een werk- of vergaderdag?
Je moet van alles doen, er staat zoveel op de planning en de dagen zijn bijna te kort. Herkenbaar? Een groot deel van werknemers ervaart dagelijks een vorm van spanning. En tijd voor een break of ontspanning is er eigenlijk niet, maar even tijd nemen voor een korte break is heel belangrijk en yoga levert resultaat op; je concentratie wordt beter, het vermindert de stress, je wordt je bewust van je houding en ademhaling, je kunt alle informatie die je krijgt beter verwerken, je zit lekkerder in je vel en na een sessie ben je weer helemaal fris en helder! Dat klinkt goed toch? De meest laagdrempelige vormen zijn stoelyoga, ademhalingsoefeningen of mindful wandelingen, deze zijn toegankelijk voor iedereen en kan gewoon in de kleding die je draagt op dat moment.

Meeting Yoga op locatie
Miracle Yoga komt graag naar jouw bedrijf of vergaderlocatie toe. Zo wordt er op verzoek Meeting Yoga gegeven bij diverse (vergader)locaties die aangesloten zijn bij Ontmoet Woerden. Het Collectief Ontmoet Woerden is een samenwerkingsverband opgericht door 16 unieke locaties in Woerden. Organiseer je vergadering, evenement of seminar bij één van deze locaties en combineer dit met Meeting Yoga. Maak jouw vergadering, evenement of seminar nèt iets onvergetelijker en effectiever door de inhuur van Miracle Yoga! Iedere locatie is uniek en biedt verschillende mogelijkheden tot Meeting Yoga aan.

Plan je vergaderdag + Meeting Yoga bij…
De HALL
Aan de poort van Woerden staat het imposante gebouw waar De HALL gevestigd is. Plan hier je vergadering of evenement en doe tussendoor frisse energie op met Meeting Yoga met na afloop een secuur samengestelde healty lunch!

Boerderij De Boerinn
Een inspirerende omgeving om te vergaderen, brainstormen, presenteren én om een yoga sessie te organiseren; binnen of buiten en zelfs tussen de geiten is mogelijk! Even weg van de drukte en genieten van de rust op het platteland in het dorpje Kamerik (bij Woerden).

De Blauwe Meije
Met een wat kleinere groep kun je hier goed terecht. Geniet van de rust vlakbij de Nieuwkoopse plassen bij de Blauwe Meije in Zegveld (vlakbij Woerden). Op zoek naar een unieke groepsactiviteit? Plan een stoelyogasessie in of maak een heerlijke mindful wandeling door de prachtige grote tuin of een volledig verzorgde retraite.

Van Rossum
Warm, inspirerend, huiselijk en midden in het historische centrum van Woerden! Bij van Rossum kun je naast vergaderen ook eten, drinken, slapen én natuurlijk jouw vergadering een boost geven door een korte yoga sessie op de stoel of mindful wandeling door de stad in te plannen.

Best Western City Hotel
Op loopafstand van het centrum, het station en diverse bedrijven is het Best Western City Hotel gevestigd. Even tot rust komen na een lange dag vergaderen bij Best Western? Doe een Meeting Yoga sessie tussendoor of voordat je de trein pakt of naar je hotelkamer gaat!

Kasteel Woerden
Een sfeervol rijksmonument met een rijke geschiedenis, middenin Woerden. Plan jouw evenement hier en geniet in één van de prachtige zalen of op de unieke binnenplaats van het kasteel van een rustmoment. Maak je hoofd leeg met behulp van ademhalingsoefeningen, stoelyoga of een mindful wandeling rond het kasteel of op de binnenplaats.

MeetINoffice
Deze innoverende congres- en vergaderlocatie beschikt over 20 diverse ruimten. Je kunt er dus vast een goede ruimte vinden om een Meeting Yoga sessie te laten plaatsvinden. Geniet daarna van een drankje of healthy lunch en een prachtig uitzicht over Woerden in de KAS.

De Kloosterhoeve
Slechts 5 minuten van de A12 vind je De Kloosterhoeve. De Kloosterhoeve ligt aan het dorpsplein in Harmelen (bij Woerden). In deze stadsboerderij kun je eten, drinken, vergaderen en natuurlijk ook tot rust komen tijdens de Meeting Yoga oefeningen van Miracle Yoga.

Napkins
Napkins is niet zomaar een vergadercentrum, nee het is ook een lunchroom… Het is een plek waar je volledig wordt ontzorgd. Ook nog ontspannen? Denk dan eens aan een stoelyoga sessie op deze locatie of mindful wandeling op het bedrijventerrein.

De Hofclub
Vergaderen op een unieke en warme werk- en vergaderlocatie met inspirerende werkplekken. Je kunt hier ook een meerdaagse bijeenkomst of teambuildingactiviteiten organiseren. Plan een stoelyoga sessie, mindful wandeling of volledige yogasessie in als activiteit en kom helemaal tot rust!

Plein 7
Midden in het centrum in een monumentaal pand is Grand Café Plein 7 gevestigd. Er zijn 5 unieke ruimten waar je heerlijk kunt vergaderen én die zeer geschikt zijn voor een Meeting Yoga sessie als korte break of aan het einde van de dag.

Kijk voor meer informatie op www.ontmoetwoerden.nl

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Woerden Marketing

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement