Flint en AFAS verlengen samenwerking na drie succesvolle jarenAFAS en Flint hebben het Dragerscontract en daarmee hun samenwerking verlengd met nog eens drie jaar. Hiermee blijft AFAS de komende jaren naamgever van de ‘AFASzaal’. Daarnaast gaat Flint vanaf januari 2019 werken met de software van AFAS.

 

AFAS is al jarenlang één van de grotere Dragers van Flint. Ze zijn naamdrager van de Stadszaal, deze draagt daarom sinds 2016 de naam AFASzaal. Beide partijen zijn enthousiast over de huidige samenwerking en zetten dit graag de komende jaren voort. Harold Warmelink, directeur van Flint: “AFAS is een prachtig, enorm dynamisch bedrijf met een groot hart voor de samenleving en cultuur. We zijn er trots op dat AFAS Drager en partner is van Flint.Ook Martijn Delahaye, marketingdirecteur van AFAS, is blij om de samenwerking met Flint voort te zetten: “We zijn van mening dat Flint een belangrijke culturele waarde heeft voor de omgeving. Als bedrijf met veel affiniteit met de sport-, entertainment- en cultuurbranche dragen wij daar graag ons steentje aan bij.”

AFAS Software
AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Met 1 innovatief softwareproduct stellen zij 11.000 grote en kleine organisaties in staat hun administratieve processen volledig te automatiseren met als doel beter te ondernemen en het werk leuker, makkelijk én beter maken. Vanaf januari 2019 gaat ook Flint werken met de software van AFAS met als doel de gehele salarisadministratie van Flint te automatiseren.

Dragersnetwerk
AFAS is met deze samenwerking aangesloten bij het Dragersnetwerk van Flint. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een flink netwerk dat bestaat uit organisaties in uiteenlopende branches en met ieder een eigen specialisme. Flint biedt middels dit platform een effectieve manier om kennis te delen en elkaar te inspireren.

Voor Flint zijn deze samenwerkingen belangrijk. Dragers delen de droom van Flint als belevenis en helpen mee aan het realiseren van een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor een breed publiek.

Informatie over de auteur

Flint | | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Flint theater, evenementen, congressen | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Coninkstraat 60
3811 WK
Amersfoort
Nederland

Content van deze auteur

Case: Neerlands Diep
Tips: Interactie creëren tijdens evenement of congres
BLOG Feestend het oude jaar uit en het nieuwe jaar in!
Flint en AFAS verlengen samenwerking na drie succesvolle jaren
Organisatoren, regisseur en presentator over het Sportgala
Hoe hoog leg jij de lat? 5 Tips om het uiterste uit je congres te halen
Tips en Tricks bij de organisatie van een bedrijfsuitje
Do’s and dont’s voor je goodiebag
Tips en Tricks bij de organisatie van een bedrijfsuitje
Do's and dont's voor je goodiebag
He, alweer een nieuwjaarsbijeenkomst
Happy New Years-arrangementen
Special groepsarrangement bij Flint
Flint: een warm bad voor theater en evenementen