OrigineelVergaderen en MeetingReview worden partnersEffectief vergaderen vraagt om een inspirerende omgeving en dat maakt dat de behoefte naar creatieve en ‘anders dan anders’ locaties groter is dan ooit. OrigineelVergaderen.nl is een nieuw, online platform dat hierop inspringt met té gekke vergaderplekken die je een instant ‘WOW’ gevoel geven.

Egan van Doorn (OrigineelVergaderen): “Van boomhut tot watertoren en van een voormalige gevangenis tot zandtrechters. Op OrigineelVergaderen.nl vind je de leukste locaties voor een succesvolle vergaderingen, teambuilding, workshops of andere zakelijk evenement.”

“Alle locaties op het platform zijn ‘Officieel Origineel’ en wijken dus af van het standaard vergaderhok in een grijs kantoorgebouw. Omdat wij de beleving van onze (té)gekke vergaderplekken zo belangrijk vinden zijn we erg verheugd dat we onze bezoekers nu ook reviews van MeetingReview kunnen aanbieden. Hoe kun je beter het gevoel en de sfeer van een locatie ervaren dan het te lezen van bezoekers die je al voor zijn gegaan”, aldus Egan.

Van Doorn: “Waar in andere branches al erg wordt geleund op reviews zien wij dat het belang ook in de vergader- en eventbranche steeds groter wordt. Dankzij de samenwerking met MeetingReview kunnen wij bezoekers aan OrigineelVergaderen nu objectief adviseren over de bij ons aangesloten locaties.”

Marco Kole (MeetingReview): “We zijn als marktleider blij met de aansluiting van OrigineelVergaderen op ons partnernetwerk. Het is mooi om te zien dat de meeting- & eventbranche in Nederland een duidelijke focus heeft op de dingen waar ze goed in zijn. Door de samenwerking profiteren de aangesloten locaties die het transparant delen van gastervaring belangrijk vinden. Je klikt toch sneller op een locatie met een mooie reviewscore. Het is dus ook een stimulans naar de andere locaties om er ook werk van te gaan maken. Bezoekers van OrigineelVergaderen willen gewoon graag weten wat gasten vinden van een locatie.”

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Marco Kole

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement