Nieuwste vergaderlocatie #OpPapendal: Skybox!Papendal is hard aan het werk om in november 2018 een nieuwe vergaderlocatie te kunnen realiseren: Skybox. Deze exclusieve vergaderruimte bevindt zich aan de atletiekbaan waar o.a. ook topatleten Dafne Schippers en Churandy Martina trainen.

Het uitzicht vanuit de skybox is indrukwekkend en inspirerend. Je vergadert te midden van de Veluwse bossen en ontdekt hier pas echt hoe goed sport én business samengaan.

De skybox is geschikt voor vergaderingen, (board)meetings, presentaties en trainingen. Deze exclusieve ruimte krijgt een vaste boardopstelling voor 25 personen. Het is ook mogelijk om een borrel te organiseren voor ongeveer 50 personen. Met een flexibele inrichting kunnen de lage tafels ook worden verhoogd tot statafels en dus een gezellige borrelsetting. Daarnaast vind je hier een vaste bar en is sport uiteraard duidelijk aanwezig in de inrichting.

Geïnteresseerd om de skybox alvast te boeken? Bel dan met 026-4837900 of neem contact met ons op via hotel@papendal.nl

Over Hotel Papendal
Op een unieke locatie, verscholen in de bossen van de Veluwe, ligt Papendal. Bij Hotel Papendal is de aanwezigheid van topsport voelbaar én zichtbaar. Het is een inspirerende omgeving voor zowel sporters als zakelijke gasten. Want niet alleen sporters, maar ook zakelijke gasten komen hier om goud te behalen met hun bijeenkomsten en evenementen. Samen leggen zij de lat op het juiste niveau zodat iedereen #OpPapendal het doel kan bereiken wat zij voor ogen hebben.

 

Informatie over de auteur

Papendal | | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Papendal | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Papendallaan 3
6816 VD
Arnhem
Nederland

Content van deze auteur

Nieuwste vergaderlocatie #OpPapendal: Skybox!
Verbinden en ontmoeten. Dat kan #OpPapendal
Hotel Papendal: laat je meeslepen door de kracht van sport
Ongekende mogelijkheden #OpPapendal
Hotel Papendal: out of the box, flexibel en optimale service!
The Christmas Factory
The Christmas Factory #OpPapendal
Outdoor Gelderland
Business Lunch
Papendal Paviljoen; een bijzondere en originele locatie midden in de natuur