Nieuwe keuken met een culinair werelds tintjeConferentiehotel Kontakt der Kontinenten heeft, na intensieve voorbereidingen en een strakke uitvoering, de nieuwbouw van de keuken gerealiseerd.

De keuken is in oppervlakte en productiecapaciteit vergroot, de oude keukenapparatuur weggenomen en vervolgens voorzien van een gloednieuwe en moderne inventaris. De keuken is hiermee volledig aangepast aan de wensen voor vandaag én morgen: grotere koelcapaciteit, hogere productiecapaciteit, hypermoderne bereidingsfaciliteiten en een sterk verbeterde logistiek. Het keukenplan sluit conceptmatig aan op alle trends en ontwikkelingen binnen de huidige markt en is ook gebaseerd op de wensen van de gasten. De eerste culinaire bereidingen hebben hun weg al gevonden naar de gasten.  

Verschillende bouwpartijen zijn, onder begeleiding van projectleider Johan Mallo van PMO4Hospitality, aan het werk geweest. Het ontwerp en tekenwerk is verzorgd door architectenbureau Boparai Associates Architekten.

U bent van harte uitgenodigd binnen te stappen in de wereld van Kontakt der Kontinenten en ProefLokaal De Wereld waar je van wereldse gerechten en versnaperingen kunt genieten.

Meer lezen
Kontakt der Kontinenten: Verantwoorde doorontwikkeling van wereldse gastvrijheid

Informatie over de auteur

Kontakt der Kontinenten | | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Amersfoortsestraat 20
3769 AS
Soesterberg
Nederland

Content van deze auteur

Nieuwe keuken met een culinair werelds tintje
Vluchtelingen centraal tijdens inspiratiedag van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten
Kontakt der Kontinenten en O Original schenken meer dan alleen water
Samenwerking MeetingReview met Olery in de praktijk: Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten