De bron en het wondere waterDe waterbron, een van de 14 erkende bronnen van Nederland, is tevens een erkend Veluws Streekproduct. Rhederoord schenkt, geheel passend binnen de duurzaamheidsvisie van de Green Key, het ongerepte en zuivere water uit eigen bron aan tafel aan al haar gasten.

De bron, en het zit al verscholen in de naam, is 159 meter diep en het water zelf is ruim 4000 jaar oud. Het is een monument in wording; gecreëerd door Cole Morgan (1950, New York). Een trotse zichtbare plaats op het 12 hectare grote landgoed.

Uit de bron van Landgoed Rhederoord in de Steeg (GLD) stroomt het bronwater van WATER159. Vanuit een kleinschalige en ambachtelijke omgeving wordt het water Landgoed Rhederoord zelf gebotteld, dit gebeurt op duurzame wijze en met respect voor de natuur. Bij het productieproces maken we gebruik van zonnepanelen en duurzame materialen. De bron stroomt altijd en wat we niet bottelen geven we weer terug aan de natuur.

Voor meer informatie of reserveringen op Landgoed Rhederoord kunt u contact opnemen via 026-4959104 of info@rhederoord.nl


 

 

Informatie over de auteur

Landgoed Rhederoord | | 026 - 495 9104 | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Landgoed Rhederoord | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Parkweg 19
6994 CM
De Steeg
Nederland

Content van deze auteur

De bron en het wondere water
Een landgoed om lief te hebben
Rhederoord: “Logeren in een landhuis
Onderweg naar één van de mooiste plekken van Gelderland
Landgoed Rhederoord “Het best bewaarde geheim van de Veluwe”
Op Landgoed Rhederoord kom je tot elkaar!