Anne-Mieke van den Hoeven start samenwerking met MeetingReviewJuli 2018 en de kop is eraf, de eerste kick-off meeting van ZELF Project Management aan COMM Museum voor Communicatie in Den Haag over alle aspecten van zakelijke reviews is een feit.

Anne-Mieke is binnen onze MICE-branche een ervaren rot en begeleidt al jaren locaties op het gebied van sales & marketing. Als iets tegenwoordig belangrijk is dan is het wel de mening van de boekers & bezoekers.

Sinds de start van MeetingReview is er contact tussen Anne-Mieke en de initiatiefnemers Marco Kole & Robert Spakman. Vanaf deze week is het contact omgezet in een extra dienstverlening voor de deelnemers aan MeetingReview.

Anne-Mieke: “Veranderingen gaan sneller met een beetje hulp. De investering die de locaties doen verdienen ze heel snel terug. Zowel vanuit sales als marketing moeten reviews onderdeel worden van de waan van de dag. Nu is dit vaak nog niet het geval. Daardoor zijn we heel druk zonder gebruik te maken van je belangrijkste promotors: tevreden boekers & bezoekers! Tijdens de kick-off meeting neem ik samen met het team in 2 uur door waarom we reviews verzamelen, hoe we dat het beste kunnen doen, hoe we moeten reageren bij weerstanden en hoe je vervolgens over je mooie reviewscores communiceert. Uiteraard gekoppeld aan concrete SMART-doelen. Daarna hou ik een vinger aan de pols zodat ik zeker weet dat iedereen in de organisatie besmet raakt met de gastervaring.”

Marco Kole: “Al lange tijd merken we dat er meer behoefte is aan ondersteuning. Dagelijks zien we feedback op ons platform en stellen we regelmatig de vraag: Wat doet een locatie hiermee? In de samenwerking met ZELF Project Management weet ik zeker dat dit wordt opgepakt. Het mooie is dat de locaties die er serieus mee werken ook commercieel beter van worden. De zaken die beter kunnen worden doorontwikkeld waardoor de volgende beoordeling beter is. Een goede reviewscore zorgt gewoon voor meer omzet. Je wordt namelijk vaker geselecteerd en je prijs staat minder onder druk. Mensen betalen graag iets meer voor goede service en kwaliteit”

Wil je ook kennismaken met Anne-Mieke en je reviews een boost geven? Neem dan contact met haar op via anne-mieke@zelf-pm.nl.

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Marco Kole

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement