Congresregio Twente organiseert tweede editie Site VisitOp vrijdag 5 oktober organiseert Congresregio Twente haar tweede Site Visit. Na een succesvolle eerste editie krijgen organisatoren van zakelijke evenementen wederom de mogelijkheid kennis te maken met de veelzijdige regio. Op een eigentijdse manier proeven de deelnemers de sfeer, ontdekken zij natuurgebieden en congreslocaties én krijgen zij een goede indruk van de zakelijke mogelijkheden in Twente.

Variërend van kleinschalig op het platteland tot groots in de stad, er is altijd wel een passende locatie te vinden in Twente. Meetings en incentives kunnen basic plaatsvinden maar het kan ook luxer, tot aan een stijlvol diner op een luxe locatie. Ook bijzondere locaties zoals musea, theater en gebedshuizen zijn in te zetten bij speciale zakelijke events. ‘Of het nu gaat om een intieme heisessie of een groot congres voor 2000 personen, met 17 subzalen, Twente heeft het. En die diversiteit willen wij graag laten zien tijdens de Site Visit’, aldus Kirsten den Hertog, Accountmanager zakelijk toerisme van Congresregio Twente.

Het programma, dat overigens gratis is voor eventprofessionals, begint in de ochtend en eindigt aan het einde van de middag. Aan deelnemers die van ver komen, of gewoon uitgerust willen beginnen aan het programma, is ook gedacht: hen wordt, voorafgaand aan de Site Visit kosteloos een overnachting aangeboden bij partners van Congresregio Twente.

Bekijk hier de compilatie van vorig jaar.

Aanmelden
Organiseert u zakelijke bijeenkomsten en bent u geïnteresseerd in de zakelijke mogelijkheden van Twente? Geef u dan nu kosteloos op
 

Informatie over de auteur

Kirsten den Hertog | | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Congresregio Twente | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Grotestraat 19
7478 AA
Diepenheim
Nederland

Content van deze auteur

Congresregio Twente organiseert tweede editie Site Visit